گوترش: ۲ هزار و ۵۰۰ کودک فلسطینی باید برای درمان از غزه خارج شوند

گوترش: ۲ هزار و ۵۰۰ کودک فلسطینی باید برای درمان از غزه خارج شوند

دبیر کل سازمان ملل خواستار درمان صدها کودک فلسطینی خارج از نوار غزه شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، جنگ ۱۵ ماهه خونین غزه که با هدف نسل کشی فلسطینیان از سوی صهیونیست‌ها طرح ریزی شده بود، در نهایت با شکست مفتضحانه تل آویو به پایان رسید. با این حال، دشمن صهیونیستی تمامی زیرساخت‌ها از جمله بیمارستان‌ها و مراکز درمانی غزه را ویران کرده و اکنون جان هزاران غیرنظامی به دلیل عدم دسترسی به خدمات درمانی در خطر است.

بر این اساس، آنتونیو گوترش، دبیر کل سازمان ملل با اشاره به نبود امکانات درمانی در غزه، خواستار خارج کردن کودکان فلسطینی از این باریکه به منظور دریافت خدمات درمانی شد.

گوترش در این باره در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) نوشت: من عمیقاً تحت تأثیر شهادت ۴ پزشک آمریکایی درباره شرایط غزه و فداکاری آنها در امدادرسانی به غیرنظامیان فلسطینی در این باریکه قرار گرفتم.

در ادامه این پیام آمده است: ۲ هزار و ۵۰۰ کودک فلسطینی اکنون نیازمند آن هستند که برای درمان از غزه خارج شوند. باید این اطمینان حاصل شود که این کودکان پس از درمان اجازه بازگشت به غزه را داشته باشند و به خانواده‌های خود در این باریکه ملحق شوند.

صندوق کودکان ملل متحد موسوم به یونیسف می‌گوید کودکان بیشترین آسیب را از جنگ غزه متحمل شده و بسیاری از آنها از تحصیل به دلیل وقوع این منازعه خونین بازمانده اند.

کد خبر 6363397

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • سامان IR ۱۱:۵۳ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۲
      0 0
      میخواهی با همدستی اسرائیل اعضاء بدنشون و بدزدی؟! خیلی خبیثی