۱۲ بهمن ۱۴۰۳، ۲۲:۱۰

رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی لرستان:

انقلاب اسلامی الهام‌بخش ملت‌های مستضعف در مبارزه با استکبار شد

انقلاب اسلامی الهام‌بخش ملت‌های مستضعف در مبارزه با استکبار شد

خرم‌آباد - رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی لرستان، گفت: پیروزی انقلاب اسلامی الهام‌بخش ملت‌های مستضعف جهان در مبارزه با ظلم و استکبار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام سید اسماعیل حسینی مازندرانی به مناسبت فرارسیدن دهه فجر پیامی را صادر کرد.

متن این پیام به شرح زیر است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

وَ الْفَجْرِ، وَ لَیالٍ عَشْرٍ، وَ الشَّفْعِ وَ الْوَتْر.

فرارسیدن دهه پربرکت فجر، چهل و ششمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران را به‌تمامی هم‌وطنان عزیز، به‌ویژه همکاران گران‌قدر در انتظامی استان لرستان، تبریک و تهنیت عرض می‌کنم.

قطعاً دهه فجر، یادآور روزهایی است که ملت بزرگ ایران با رهبری حکیمانه حضرت امام خمینی (ره) و باتکیه‌بر ایمان و وحدت توانستند طومار استبداد و استعمار را در هم بپیچند و نظامی مبتنی بر عدالت، آزادی و ارزش‌های اسلامی را پایه‌ریزی کنند و این پیروزی، نه‌تنها فصل جدیدی در تاریخ ایران گشود، بلکه الهام‌بخش ملت‌های مستضعف جهان در مبارزه با ظلم و استکبار شد.
دهه فجر فرصتی است تا با تجدید عهد با آرمان‌های امام راحل (ره) و شهدای گران‌قدر انقلاب، بیش‌ازپیش در مسیر خدمت به مردم و تحقق اهداف متعالی نظام اسلامی بکوشیم و در این مسیر نیروی انتظامی، به‌عنوان یکی از ارکان مهم امنیت و آرامش کشور، همواره در کنار مردم و در خدمت به‌نظام اسلامی، نقش بی‌بدیلی ایفا کرده است.

امیدواریم در پرتو الطاف الهی و با تمسک به قرآن کریم و سیره اهل‌بیت (ع)، شاهد پیشرفت و تعالی هرچه بیشتر میهن عزیزمان تحت زعامت ولی‌امر مسلمین جهان حضرت امام خامنه‌ای عزیز (مدظله‌العالی) باشیم و بتوانیم در حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی و خدمت به مردم شریف استان لرستان، موفق و سربلند باشیم و امیدواریم این دهه مبارک، سرآغاز فصل جدیدی از همدلی، وحدت و پیشرفت برای ایران عزیزمان باشد. ان‌شاءالله

کد خبر 6364155

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha