پیام‌نما

وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

۱۳ بهمن ۱۴۰۳، ۱۲:۱۷

اهدای ۴۵۰ سری جهیزیه به نوعروسان نیازمند به همت کمیته امداد البرز

اهدای ۴۵۰ سری جهیزیه به نوعروسان نیازمند به همت کمیته امداد البرز

کرج - مدیرکل کمیته امداد البرز از اهدای ۴۵۰ سری جهیزیه به نوعروسان مورد حمایت و نیازمند کمیته امداد از ابتدای سال تاکنون خبر داد.

رضا البرزی در گفتگو با خبرنگار مهر، گفت: اهدای جهیزیه به نوعروسان و حمایت از خانواده‌های نیازمند و کم برخوردار از جمله وظایف اداره کل کمیته امداد استان البرز است.

وی ادامه داد: این اقدام در راستای تقویت بنیاد خانواده، کمک به زوج‌های جوان زیر حمایت و تشویق جوانان به ازدواج انجام می‌شود.

البرزی افزود: به مناسبت چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، مانور ۵۲۰۰۰ جهیزیه کامل برای زوج‌های جوان در کل کشور انجام شد که سهمیه البرز ۳۱ عدد سری جهیزیه بود.

همچنین وی اظهار کرد: کمک هزینه‌هایی هم در قالب تأمین جهیزیه دختران موردحمایت، هدیه ازدواج پسران مددجو و همچنین کمک به ازدواج دوباره بانوان تحت حمایت پرداخت شده است.

این مسئول یادآور شد: اقلام جهیزیه‌ها پنج قلم لوازم ضروری شامل ماشین لباسشویی، اجاق گاز، تلویزیون، جاروبرقی و یخچال است که همگی از محصولات تولید داخل تأمین شده است.

البرزی با تقدیر از کمک‌های نهادها، مراکز نیکوکاری و مردم نیکوکار در تأمین جهیزیه نوعروسان، خاطرنشان کرد: از ابتدای سال تاکنون در تأمین و اهدای ۴۵۰ سری جهیزیه، نهادهای انقلابی، مراکز نیکوکاری و خیران در کنار کمیته امداد مشارکت داشته‌اند.

مدیر کل کمیته امداد البرز اذعان داشت: جهیزیه‌های اهدایی ساخت ایران است و با هدف برکت دادن به خانه زوج‌های جوان با کالاهای ایرانی، ترویج فرهنگ ازدواج آسان و اهتمام در جهت جوانی جمعیت، بستر اهدای آن به زوج‌های کم برخوردار البرزی فراهم شده است.

کد خبر 6364262

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha