پیام‌نما

وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

۱۳ بهمن ۱۴۰۳، ۱۱:۳۱

۹۱ پروژه در شهرستان اردبیل به بهره‌برداری می‌رسد

۹۱ پروژه در شهرستان اردبیل به بهره‌برداری می‌رسد

اردبیل - سرپرست فرمانداری اردبیل گفت: ۹۱ پروژه با اعتبار ۹ هزار و ۹۳۱ میلیارد تومان به مناسبت دهه فجر در این شهرستان به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش خبرگزاری مهر، فرزاد قلندری ضمن گرامیداشت دهه فجر و یاد و خاطره شهدای والامقام انقلاب اسلامی ایران، اظهار کرد: به مناسبت گرامیداشت دهه فجر ۹۱ پروژه با اعتبار ۹ هزار و ۹۳۱ میلیارد تومان و با اشتغالزایی ۴۵۰ نفر در شهرستان اردبیل به بهره‌برداری می‌رسد.

قلندری ادامه داد: در ایام مبارک دهه فجر ۱۲ طرح اقتصادی و سرمایه گذاری بخش خصوصی شهرستان با اشتغالزایی ۳۰۸ نفر به بهره برداری می‌رسد که ۸۵۰ میلیارد تومان برای این طرح‌ها هزینه شده است.

وی از آغاز عملیات اجرایی دو طرح اقتصادی و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی با اعتبار ۸۵۰ میلیارد تومان وبا اشتغالزایی ۱۴۲ نفر به مناسبت دهه فجر در شهرستان اردبیل خبر داد.

سرپرست فرمانداری شهرستان اردبیل گفت: به مناسبت دهه فجر ۵۲ پروژه زیربنایی، عمران شهری و روستایی با اعتبار هزار و ۸۳۴ میلیارد تومان در شهرستان به بهره‌برداری می‌رسد.

قلندری تصریح کرد: همزمان با دهه فجر ۱۹ هزار و ۲۷۳ فقره سند تک برگی الکترونیکی به کشاورزان شهرستان اردبیل اعطا می‌شود که ۶۳ هزار ۹۰ هکتار اراضی را شامل می‌شود و با اعطای این سند ۶۵ درصد اراضی شهرستان اردبیل تحت پوشش سند تک برگ قرار می‌گیرند.

وی از آغاز عملیات اجرایی ۲۲ پروژه زیربنایی‌، عمران شهری و روستایی با اعتبار ۷۵۱ میلیارد تومان به مناسبت دهه فجر در شهرستان اردبیل خبر داد و افزود: به مناسبت دهه فجر سه پروژه نهضت ملی مسکن با اعتبار ۵ هزار و ۶۴۶ میلیارد تومان در شهرستان اردبیل به بهره‌برداری می‌رسد.

قلندری در پایان خاطرنشان کرد: این پروژه‌ها در مناطق مختلف شهرستان و بخش‌های مرکزی و هیر و ثمرین به بهره‌برداری می‌رسد و جشن انقلاب و برنامه‌های متنوع فرهنگی، ورزشی و اجتماعی هم در مناطق مختلف شهرستان توسط نهادها ودستگاه‌های اجرایی، بسیج و همزمان با اعیاد شعبانیه با محوریت جوانان و نوجوانان و بانوان اجرا می‌شود.

کد خبر 6364515

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha