پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۳ بهمن ۱۴۰۳، ۱۱:۰۳

پیشرفت‌های چشمگیر ایران در فعالیت‌های دانش‌بنیان و نانو در بعد از انقلاب

پیشرفت‌های چشمگیر ایران در فعالیت‌های دانش‌بنیان و نانو در بعد از انقلاب

اهواز - استاندار خوزستان گفت: پیشرفت‌های چشمگیر در فعالیت‌های دانش‌بنیان، توسعه علوم نانو و فناوری هسته‌ای در ایران اسلامی به دست آمده است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد رضا موالی زاده صبح امروز شنبه در مراسم زنگ انقلاب در مدرسه راهنمایی خوروش در منطقه کانتکس کوت عبدالله با اشاره به دستاوردهای انقلاب اسلامی، اظهار کرد: خدمات بی‌نظیر پس از انقلاب اسلامی در حوزه‌های آموزش و پرورش، بهداشت و درمان، راه‌سازی و گردشگری در کشور محقق شده است.

وی افزود: پیشرفت‌های چشمگیر در فعالیت‌های دانش‌بنیان، توسعه علوم نانو و فناوری هسته‌ای در ایران اسلامی به دست آمده است و ایران امروز به عنوان قدرتی منطقه‌ای در برابر استکبار و استعمار ایستاده است.

استاندار خوزستان همچنین تأکید کرد: مردمی بودن، کار جهادی، انسجام، همدلی، همگرایی، وحدت کلمه و پاک دستی آموزه‌هایی هستند که از امام راحل و مقام معظم رهبری به ما رسیده و ما باید این ارزش‌ها را پاس بداریم.

وی با اشاره به مشکلات شهرستان کارون گفت: متأسفانه شهرستانی به وسعت کارون با ۱۶۰ هزار نفر جمعیت با محرومیت و کم‌برخورداری دست و پنجه نرم می‌کند بر همین اساس، پیشنهاد دادیم تا رئیس‌جمهور از نزدیک با این مشکلات آشنا شود. وی نیز بدون تشریفات معمول در کوت عبدالله حضور یافت و دستور داد تا اقداماتی برای محرومیت‌زدایی در این منطقه انجام شود.

استاندار خوزستان با اشاره به چالش‌های استان، اظهار کرد: استانی که در ۱۰۰ سال گذشته متکفل تولید ملی و ثروت ملی بوده اکنون با مشکلات جدی در حوزه‌هایی مانند بیکاری، محیط زیست، آموزش و پرورش، راه‌ها، بهداشت و درمان و… مواجه است. این وضعیت در شأن مردم خوزستان نیست.

وی در پایان تأکید کرد: ما با همراهی مردم، مجدانه تلاش می‌کنیم تا این مشکلات رفع شود و شرایط بهتری برای استان فراهم شود.

کد خبر 6364516

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha