پیام‌نما

وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

۱۳ بهمن ۱۴۰۳، ۱۱:۵۵

زنگ انقلاب در مدارس استان بوشهر نواخته شد

زنگ انقلاب در مدارس استان بوشهر نواخته شد

بوشهر- با حضور استاندار بوشهر و مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر همزمان با سراسر کشور زنگ انقلاب در مدرسه نمونه حدیث شهر بوشهر نواخته شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر صبح شنبه در این آئین با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا اظهار کرد: دهه مبارک فجر یادآور طلوع خورشید انقلاب در میان تاریکی طاغوت است که امید را در دل مردم زنده کرد.

غلامرضا دانش‌فر به دستاوردهای بزرگ انقلاب اسلامی اشاره کرد و ادامه داد: درخت انقلاب اسلامی امروز به ثمر رسیده و شاهد شکوفایی این درخت پرثمر هستیم.

وی خواستار تلاش و کوشش مضاعف دانش‌آموزان در امر تحصیل علم شد و افزود: باید با تلاش و کوششی مضائف برای اعتلا و پیشرفت کشور خود به تحصیل مشغول باشید تا بتوانید آینده این کشور را بیش از پیش رشد دهید.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر با گرامیداشت دهه فجر و ایام شعبانیه خاطرنشان کرد: ما جشن حضور تا ظهور را با برگزاری برنامه‌های فرهنگی و هنری که هم اکنون در سراسر استان در حال برگزاری است، آغاز می‌کنیم.

کد خبر 6364617

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha