پیام‌نما

وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

۱۳ بهمن ۱۴۰۳، ۱۲:۵۸

استاندار خراسان جنوبی:

انقلاب اسلامی با وجود تمام توطئه‌های دشمن در سطح دنیا حرف برای گفتن دارد

انقلاب اسلامی با وجود تمام توطئه‌های دشمن در سطح دنیا حرف برای گفتن دارد

بیرجند- استاندار خراسان جنوبی گفت: امروز انقلاب اسلامی با وجود همه تهدیدها، تحریم‌ها و توطئه‌های دشمنان، در همه عرصه‌ها در سطح دنیا حرف برای گفتن دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمدرضا هاشمی پیش از ظهر شنبه در مراسم محوری افتتاح پروژه‌های ایام الله دهه فجر شهرستان بیرجند اظهار کرد: دهه فجر انقلاب اسلامی، دهه جهاد تبیین، امیدآفرینی و اعتمادآفرینی است.

وی ادامه داد: انقلاب اسلامی ایران با پرچم‌داری امام خمینی (ره) به پیروزی رسید.

استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: امروز انقلاب با وجود همه تهدیدها، تحریم‌ها و توطئه‌های دشمنان، در همه عرصه‌های علمی، فناوری، پزشکی، تسلیحات نظامی و … در سطح دنیا حرف برای گفتن دارد.

هاشمی ادامه داد: امروز نظام جمهوری اسلامی ایران، الگویی برای جهان شده است‌.

وی افزود: دشمن امروز به دنبال خدشه وارد کردن به این جایگاه از طریق ایجاد ناامیدی، یأس و اختلاف بین مردم و مسئولان است.

استاندار وحدت، امنیت و ولایت را بالاترین دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دانست و تصریح کرد: امروز بهترین راه مقابله با دشمنان انقلاب، کار برای مردم و افزایش رضایت‌مندی آنهاست.

هاشمی با اشاره به سهم ویژه روستاها از پروژه‌هایی که در این دهه افتتاح و کلنگ زنی می‌شوند، گفت: ۶۶۷ پروژه معادل ۶۱ درصد پروژه‌های دهه فجر در مناطق روستایی افتتاح می‌شوند.

وی یادآور شد: برنامه‌های اولویت دار استان در زمینه بهره برداری از ظرفیت‌های کشاورزی، معدنی و گردشگری است.

هاشمی خاطر نشان کرد: در این راستا همه مدیران مکلف به حمایت از تولید کنندگان و تسهیل شرایط برای سرمایه گذاران هستند.

شایان ذکر است همزمان با دومین روز از دهه فجر آئین بهره برداری از ۱۲ پروژه اجرای زیرسازی و آسفالت معابر روستاهای شهرستان بیرجند برگزار شد.

این پروژه‌ها با متراژ بالغ بر ۵۳ هزار متر مربع با مشارکت دهیاری‌های شهرستان و اعتبار بالغ بر ۱۵ میلیارد و ۲۷۴ میلیون تومان افتتاح شد.

همچنین یک باب زمین چمن مصنوعی با حضور استاندار خراسان جنوبی در شهرستان بیرجند به بهره‌برداری رسید.

این پروژه با مساحت ۹ هزار مترمربع و اعتبار هفت میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان از محل اعتبارات ملی با هدف بهبود زیرساخت‌های ورزشی و ارتقا کیفیت زمین‌های ورزشی به بهره‌برداری رسید.

شایان ذکر است، با افتتاح ۳۰ زمین چمن مصنوعی در ایام الله دهه فجر، تعداد زمین‌های چمن مصنوعی در سطح استان به ۱۴۲ عدد خواهد رسید.

کد خبر 6364688

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha