پیام‌نما

لَتَجِدَنَّ أَشَدَّ النَّاسِ عَدَاوَةً لِلَّذِينَ آمَنُوا الْيَهُودَ وَ الَّذِينَ أَشْرَكُوا وَ لَتَجِدَنَّ أَقْرَبَهُمْ مَوَدَّةً لِلَّذِينَ آمَنُوا الَّذِينَ قَالُوا إِنَّا نَصَارَى ذَلِكَ بِأَنَّ مِنْهُمْ قِسِّيسِينَ وَ رُهْبَانًا وَ أَنَّهُمْ لَا يَسْتَكْبِرُونَ * * * یقیناً سرسخت‌ترین مردم را در کینه و دشمنی نسبت به مؤمنان، یهودیان و مشرکان خواهی یافت. و البته نزدیک‌ترینشان را در دوستی با مؤمنان، کسانی می‌یابی که گفتند: ما نصرانی هستیم. این واقعیت برای آن است که گروهی از آنان کشیشان دانشمند و عابدان خدا ترس‌اند، و آنان [در پیروی از حق] تکبّر نمی‌کنند. * * * اهل شرك و يهود مؤمن را / هست دشمن‌ترين دشمن‌ها

۱۳ بهمن ۱۴۰۳، ۱۲:۵۷

برپایی پویش های «یک ون شبهه ومن انقلابی ام» در میاندورود

برپایی پویش های «یک ون شبهه ومن انقلابی ام» در میاندورود

میاندورود- سرپرست اداره تبلیغات اسلامی میاندورود گفت:پویش‌های «یک ون شبهه و من انقلابی ام» در ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی در شهرستان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی قاسمی پیش از ظهر شنبه در گفتگو با خبرنگاران ضمن تبریک فرا رسیدن اعیاد شعبانیه و تقارن این اعیاد با جشن چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و ایام الله دهه فجر، و با تاکید بر برگزاری هرچه باشکوه‌تر این اعیاد و ایام الله فجر انقلاب اسلامی، اظهار داشت: اعیاد شعبانیه و ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی مهم‌ترین ظرفیت شبکه تبلیغ برای تبیین دستاوردهای چهل و ششمین سالگرد انقلاب اسلامی است و همه فعالان حوزه و دانشگاه باید از این ظرفیت برای بیان دستاوردهای کم نظیر انقلاب اسلامی در عرصه‌های مختلف بویژه پزشکی، علمی و تکنولوژی، صنایع نظامی و دفاعی، هسته‌ای و..... بهره گیری کنند.

وی در ادامه با اشاره به برگزاری برنامه‌های مختلف فرهنگی و ملی در سطح شهرستان اشاره و افزود: برگزاری زنگ انقلاب ویژه مؤسسات و خانه‌های قرآن شهری و روستایی، اعزام مبلغین به مساجد و تکایا، قرائت دعای کمیل و ندبه ویژه شهدای انقلاب اسلامی در این ایام و برگزاری جشن بزرگ فجر ۴۶ در شهرستان از برنامه‌هایی اداره تبلیغات اسلامی میاندورود است.

حجت الاسلام قاسمی در پایان با اشاره به برگزاری دو پویش بسیار مهم با موضوع کتابخوانی الکترونیکی با عنوان یک ون شبهه و پویش من انقلابی ام با عنوان پرچم افتخار اشاره و تاکید کرد: نصب پرچم مقدس جمهوری اسلامی در سر درب منازل و اماکن عمومی و تولید محتوای دیجیتال و اشتراک گذاری عکس‌ها و فیلم‌ها در ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی جز برنامه‌های اداره تبلیغات اسلامی است که به آثار و نفرات برگزیده هدایای نفیسی اهدا خواهد شد.

لازم به توضیح است علاقمندان شرکت در پویش کتابخوانی الکترونیکی یک ون شبهه و من انقلابی ام (پرچم افتخار) می‌توانند آثار خود را به شبکه‌های اجتماعی ایتا به شماره ۰۹۱۱۹۲۸۷۵۵۱ یا ایدی @taheriff ارسال کنند.

کد خبر 6364720

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha