پیام‌نما

وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

۱۳ بهمن ۱۴۰۳، ۱۵:۳۵

مرمت ۵۰ بنای تاریخی در خراسان جنوبی

مرمت ۵۰ بنای تاریخی در خراسان جنوبی

بیرجند- مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان جنوبی گفت: ۵۰ بنای تاریخی در سال جاری از محل اعتبارات میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان جنوبی مرمت شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، هادی شاه‌وردی افزود: این بناها شامل خانه‌های تاریخی و بافت تاریخی در تمامی شهرستان‌ها است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان جنوبی اعتبار هزینه شده برای مرمت این بناها را ۲۷ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: از این رقم ۲۳ میلیارد تومان اعتبار ملی و ۴ میلیارد تومان اعتبار استانی بوده است.

وی ادامه داد: اولویت مرمت و نگهداری با ابنیه تاریخی دارای مالک خصوصی بوده به شرط اینکه بنای تاریخی سرپناه و محل زندگی فرد باشد.

شاه‌وردی با بیان اینکه ابنیه تاریخی عمومی در اولویت بعدی مرمت است که محل بازدید گردشگران است، گفت: مشارکت در مرمت ابنیه‌ای که مالک آن تمایل به مشارکت در مرمت بنا دارد در اولویت بعدی مرمت هستند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گفت: بناهای تاریخی هر سال نیازمند رسیدگی و مرمت است، از همین رو به بناهای ثبت ملی اعتباراتی اختصاص می‌یابد که براساس پیشرفت پروژه تخصیص پیدا می‌کند.

کد خبر 6364869

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha