پیام‌نما

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَاتُحِلُّوا شَعَائِرَ اللَّهِ وَ لَا الشَّهْرَ الْحَرَامَ وَ لَا الْهَدْيَ وَ لَا الْقَلَائِدَ وَ لَا آمِّينَ الْبَيْتَ الْحَرَامَ يَبْتَغُونَ فَضْلًا مِنْ رَبِّهِمْ وَ رِضْوَانًا وَ إِذَا حَلَلْتُمْ فَاصْطَادُوا وَ لَا يَجْرِمَنَّكُمْ شَنَآنُ قَوْمٍ أَنْ صَدُّوكُمْ عَنِ‌الْمَسْجِدِ الْحَرَامِ أَنْ تَعْتَدُوا وَ تَعَاوَنُوا عَلَى الْبِرِّ وَ التَّقْوَى وَ لَا تَعَاوَنُوا عَلَى الْإِثْمِ وَا لْعُدْوَانِ وَ اتَّقُوا اللَّهَ إِنَّ اللَّهَ شَدِيدُ الْعِقَابِ * * * ای اهل ایمان! [هتکِ حرمتِ] شعایر خدا [مانند مناسک حج] و ماه‌های حرام [رجب، ذوالقعده، ذوالحجه ومحرم] و قربانی بی‌نشان، و قربانی نشان‌دار و قاصدان [و راهیان به سوی] بیت‌الحرام را که فضل و خشنودی پروردگارشان را می‌طلبند، حلال مشمارید. و چون از احرام بیرون آمدید [اگر مایل باشید، می‌توانید] شکار کنید. و کینه‌توزی و دشمنی گروهی که شما را از [ورود به] مسجدالحرام بازداشتند وادارتان نکند که [به آنان] تعدّی و تجاوز کنید. و یکدیگر را بر انجام کارهای خیر و پرهیزکاری یاری نمایید، و یکدیگر را بر گناه و تجاوز یاری ندهید؛ و از خدا پروا کنید که خدا سخت کیفر است. * * * جمع باشید ای حریفان زانک وقت خواب نیست / هر حریفی کو بخسبد والله از اصحاب نیست

۱۳ بهمن ۱۴۰۳، ۲۱:۲۶

دانشگاه علوم پزشکی اهواز در زمینه آمبولانس با مشکل مواجه است

دانشگاه علوم پزشکی اهواز در زمینه آمبولانس با مشکل مواجه است

اهواز - سرپرست معاونت توسعه مدیریت منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: در خصوص آمبولانس ها با مشکل مواجه هستیم که در این زمینه گام های خوبی برخواهیم داشت.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر حمیدرضا خلیلی ظهر امروز شنبه در نشست خبری سرپرست و هیأت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز که به مناسبت چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد ضمن تبریک دهه مبارک فجر اظهار کرد: مشکلات بسیار زیاد است اما عزم ما بر این است که مشکلات را گام به گام حل کنیم که هماهنگی و همکاری در همه سطوح را می‌طلبد.

سرپرست معاونت توسعه مدیریت منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با بیان اینکه در دهه فجر پروژه‌هایی در حوزه بهداشت و درمان افتتاح می‌شوند، گفت: خانه‌های بهداشتی، مراکز بهداشتی درمانی، ام آر آی، دستگاه‌های س تی اسکن از جمله این موارد هستند.

وی افزود: همچنین پروژه بزرگ و طولانی مدتی در دست اجرا داریم. سی تی اسکن ۱۲۸ بیمارستان گلستان نیز در برنامه است که تا پایان سال راه اندازی شود.

سرپرست معاونت توسعه مدیریت منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز عنوان کرد: در خصوص آمبولانس‌ها با مشکل مواجه هستیم که در این زمینه گام‌های خوبی برخواهیم داشت.

دکتر خلیلی با بیان اینکه منابع انسانی مشکل اساسی ما در خوزستان است، تصریح کرد: کادر پرستاری و تخصصی جز اولویت‌ها است. شاخص به ازای تخت فعال برای هر واحد درمانی ۰.۸۶ است که نسبت به متوسط کشوری شاخصی بسیار ضعیف است.

وی بیان کرد: آزمون ۲۵ هزار نفری در سطح بهداشت وجود دارد که در حال پیگیری هستیم تا در این زمینه جذب نیرو خصوصاً در رده درمانی داشته باشیم. همچنین جذب هیأت علمی از اولویت‌ها است.

کد خبر 6365205

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha