پیام‌نما

وَ لَا تَقْرَبُوا مَالَ الْیَتِیمِ إِلَّا بِالَّتِی هِیَ أَحْسَنُ حَتَّی یَبْلُغَ أَشُدَّهُ وَ أَوْفُوا الْکَیْلَ وَ الْمِیزَانَ بِالْقِسْطِ لَا نُکَلِّفُ نَفْسًا إِلَّا وُسْعَهَا وَ إِذَا قُلْتُمْ فَاعْدِلُوا وَ لَوْ کَانَ ذَا قُرْبَی وَ بِعَهْدِاللَّهِ أَوْفُوا ذَلِکُمْ وَ صَّاکُمْ بِهِ لَعَلَّکُمْ تَذَکَّرُونَ * * * و به مال یتیم جز به روشی که نیکوتر است، نزدیک نشوید تا به حدّ بلوغِ [بدنی و عقلیِ] خود برسد، و پیمانه و ترازو را بر اساس عدالت و انصاف کامل و تمام بدهید؛ هیچکس را جز به اندازه توانش تکلیف نمی‌کنیم؛ و هنگامی که سخن گویید، عدالت ورزید هر چند درباره خویشان باشد، و به پیمان خدا وفا کنید؛ خدا این [گونه] به شما سفارش کرده تا پند گیرید. * * * به هنگام صحبت بگویید راست / اگرچه زیانی بر اقوام خاست

۱۴ بهمن ۱۴۰۳، ۵:۲۳

واکنش کانادا و مکزیک به تعرفه‌های تجاری ترامپ

واکنش کانادا و مکزیک به تعرفه‌های تجاری ترامپ

اعمال تعرفه‌های سنگین ترامپ بر کالاهای وارداتی از کانادا و مکزیک موجب واکنش تند این دو کشور شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه العربیه، جاستین ترودو نخست‌وزیر کانادا در واکنش به اعمال تعرفه‌های جدید و کمرشکن آمریکا بر کالاهای وارداتی از این کشور به آمریکا گفت: ما خواهان این وضعیت نبودیم، اما [برای مقابله با آن] آماده‌ایم.

ترودو گفت: تعرفه‌های گمرکی آمریکا نقض توافقنامه تجارت آزادی است که سال‌ها پیش بر سر آن مذاکره کردیم.

نخست‌وزیر کانادا با بیان این که در برابر اعمال تعرفه دولت ترامپ مقابله به مثل خواهیم کرد؛ افزود: در پاسخ به این اقدام واشنگتن، تعرفه ۲۵ درصدی بر کالاهای آمریکایی اعمال خواهیم کرد.

ترودو اضافه کرد: با مکزیک همکاری می‌کنیم تا با تعرفه‌های گمرکی اعمال‌شده از سوی ایالات متحده مقابله کنیم.

وزیر انرژی کانادا نیز درباره اعمال تعرفه ۱۰ درصدی بر فرآورده‌های انرژی کانادا از سوی ترامپ گفت: آماده‌ایم برای مردم کانادا بجنگیم.

رئیس جمهور مکزیک: طرح‌های تعرفه‌ای انتقام‌جویانه علیه ایالات متحده اجرا می‌کنیم

در همین راستا، رئیس‌جمهوری مکزیک نیز در واکنش به اعمال تعرفه‌های ترامپ بر کالاهای این کشور گفت: به وزیر اقتصاد دستوراتی داده‌ام تا طرح‌های تعرفه‌ای انتقام‌جویانه علیه ایالات متحده را به اجرا بگذارد.

او همچنین به اظهارات کاخ سفید مبنی بر اینکه دولت مکزیک با جرم سازمان‌یافته هم‌پیمان است، به شدت اعتراض کرده و آن را رد کرده است.

سخنان رئیس جمهوری مکزیک برای اعمال تعرفه‌های انتقام جویانه علیه کالاهای آمریکایی درحالی صورت می‌گیرد که یک مقام دولت ترامپ ساعاتی پیش تهدید کرد: اگر کانادا، چین و مکزیک بخواهند به اعمال این تعرفه‌ها واکنش نشان دهند، تعرفه‌های بالاتری بر محصولات وارداتی آنها به آمریکا وضع خواهیم کرد.

مقامات کاخ سفید شنبه شب اعلام کردند: دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا با امضای یک فرمان اجرایی، تعرفه گمرکی ۲۵ درصدی بر واردات از مکزیک و کانادا وضع کرد.

همچنین، یکی از مقامات کاخ سفید اعلام کرد: این فرمان شامل واردات تمامی کالاها از کانادا با تعرفه ۲۵ درصدی و محصولات انرژی این کشور با تعرفه ۱۰ درصدی خواهد بود.

این مقام کاخ سفید افزود: کاهش تعرفه بر واردات انرژی از کانادا، با هدف کاهش فشار ناشی از افزایش هزینه‌ها انجام شده است.

این مقام اشاره داشت: فرمان اجرایی جدید شامل تعرفه ۱۰ درصدی بر تمامی واردات از چین نیز خواهد بود.

کد خبر 6365358

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • US ۰۶:۰۷ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۴
      4 0
      نخست وزير كانادا كه سالها مثل توله سگ آمريكا رفتار ميكرد حالا طعم تلخ نوكرى خود را بايد بچشد . اين عاقبت نوكرى آمريكا ميباشد . مگر عاقبت نوكرى شاه ايران يادتان رفته است عاقبت او را همگان ديدند. اين غربگدايان ما عبرت بگيرند .
    • شیخ ممد IR ۰۹:۰۶ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۴
      3 0
      آمریکا هر کشوری رو که بخواد باهاش دشمنی کنه بهش تهمت می زنه و با طلبکاری و زورگویی بهش دستور می ده طبق منافعش عمل کنه حتی شرکا و متحدین نزدیکش ...این همیشه طلبکار بودنشون توی مذاکره هم هست و حتی اگه موضع بالاتری هم نداشته‌باشند حمایت از تروریست می زنن و طرف مقابل رو بدهکار می کنن با این تفکر نمی شه مذاکره کرد
    • NP AE ۱۰:۰۰ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۴
      1 0
      خوب هر چی باشه به گفته برخی در نظراتکه موافقیم متحد سگ وفادارش بوده 😂