پیام‌نما

وَأَطیعُوا اللَّهَ وَ رَسولَهُ وَلا تَنازَعوا فَتَفشَلوا وَ تَذهَبَ ریحُکُم وَاصبِروا إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصّابِرینَ * * * و از خدا و پیامبرش فرمان برید، و با یکدیگر نزاع و اختلاف نکنید، که سست و بد دل می‌شوید، و قدرت و شوکتتان از میان می‌رود؛ و شکیبایی ورزید؛ زیرا خدا با شکیبایان است. * * * از رب و از رسولش طاعت همى‌ نماييد / وز اختلاف آرا دورى كنيد، زنهار!

۱۴ بهمن ۱۴۰۳، ۱۶:۰۴

پرداخت ۱۲ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال به نیازمندان بشرویه

پرداخت ۱۲ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال به نیازمندان بشرویه

بیرجند- رئیس کمیته امداد بشرویه گفت: در راستای اجرای طرح توانمندسازی با همکاری بانک‌های عامل از ابتدای امسال ۱۲ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال به نیازمندان تحت‌حمایت این نهاد پرداخت شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، حسن جلالیان گفت: یکی از رسالت‌های این نهاد توانمندسازی مددجویان تحت حمایت با ایجاد اشتغال پایدار است که در این راستا با همکاری بانک‌های عامل از ابتدای امسال ۹۶ نفر از مددجویان از تسهیلات اشتغال به مبلغ ۱۲ میلیارد تومان بهره‌مند شدند.

به گفته وی از میزان طرح اشتغال اجرا شده از ابتدای امسال ۷۵ مورد در مناطق شهری و ۲۱ مورد در مناطق روستایی بوده است.

رئیس کمیته امداد شهرستان بشرویه ادامه داد: از این تعداد ۴۷ شغل برای مردان و ۴۹ شغل برای بانوان اجرا شده است که در تنوع طرح‌ها پرورش دام و طیور هشت مورد، حمل و نقل یک مورد، خدمات ۲۴ مورد، صنایع دستی و فرش ۵ مورد و طرح‌های کشاورزی ۲ مورد بوده است.

جلالیان اظهار کرد: هم‌چنین برای رسیدن به اهداف مد نظر در این زمینه مهارت آموزی مددجویان هم مورد تاکید قرار گرفته است که ۱۰۶ مددجو از آموزش‌های مهارتی، کاربردی و مقدماتی در زمینه اشتغال استفاده کردند.

رئیس کمیته‌امداد شهرستان بشرویه با اشاره به بهره‌مندی ۸ مددجوی تحت حمایت این نهاد از تسهیلات قرض الحسنه صندوق امداد ولایت در زمینه اشتغال گفت: حدود ۳۳۴ میلیون تومان در این رابطه در نظر گرفته شده است.

جلالیان ادامه داد: تاکنون ۱۰۰ طرح نیروگاه خورشیدی خانگی برای مددجویان اجرا شده که با تولید برق سهم به سزایی در کاهش ناترازی برق داشته است.

وی همچنین به بافت فرش توسط هنرمندان مددجوی شهرستان هم اشاره‌ای کرد و افزود: مجریان طرح قالیبافی که بیش از ۴۰ نفر هستند با تولید سالیانه ۱۶۰ متر مربع فرش طرح نائین بالغ بر یک میلیارد و یکصد میلیون تومان درآمد داشته‌اند.

کد خبر 6365862

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha