پیام‌نما

خُذِ الْعَفْوَ وَ أْمُرْ بِالْعُرْفِ وَ أَعْرِضْ عَنِ الْجَاهِلِينَ * * * عفو و گذشت را پیشه کن و به کار پسندیده فرمان ده و از نادانان روی بگردان. * * * تو اى مصطفى راه بخشش بگير / بكن امر بر كار نيك اى بصير

۱۴ بهمن ۱۴۰۳، ۱۳:۳۶

رئیس ستاد عتبات عالیات تهران:

تهرانی ها در توسعه حرم حضرت علی(ع) نقش اساسی داشتند

تهرانی ها در توسعه حرم حضرت علی(ع) نقش اساسی داشتند

ورامین- رئیس ستاد عتبات عالیات تهران گفت: مردم تهران در توسعه حرم حضرت علی(ع) نقش اساسی داشتند.

به گزارش خبرنگار مهر، مسعود اسماعیل‌بیگی ظهر یکشنبه در مراسم معارفه ابراهیم تاجیک نوری به عنوان رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات شرق استان تهران طی سخنانی، به مشارکت مردم تهران در توسعه حرم‌های مطهر اشاره کرد و گفت: مردم تهران در پروژه‌هایی همچون توسعه حرم حضرت علی (ع) و صحن حضرت زهرا (س) نقش اساسی داشته‌اند.

وی گفت: مردم تهران همچنین در پروژه‌هایی همچون طلاکاری گنبد امامزاده سید محمد (ع) در شهر پرند و تقویت سازه گنبد حرم امامین عسکریین (ع) در سامرا نیز مشارکت فعالی داشته‌اند.

حسین عباسی، فرماندار ورامین نیز در این مراسم، ضمن تبریک به رئیس جدید ستاد عتبات عالیات شرق استان تهران، از تلاش‌های ستاد در بازسازی و توسعه حرم‌های مطهر و خدمات‌رسانی به زائرین اربعین تقدیر کرد و گفت: تمامی این تلاش‌ها نتیجه همت و حمایت مردم و مسئولان است و امیدواریم با همکاری مستمر، پروژه‌های توسعه‌ای ستاد عتبات عالیات همچنان با قدرت ادامه یابد.

در پایان مراسم، ابراهیم تاجیک نوری به‌عنوان رئیس جدید ستاد عتبات عالیات شرق استان تهران معرفی و مسئولیت مدیریت و هدایت پروژه‌های ستاد در این منطقه به وی واگذار شد.

کد خبر 6365919

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha