پیام‌نما

وَأَطیعُوا اللَّهَ وَ رَسولَهُ وَلا تَنازَعوا فَتَفشَلوا وَ تَذهَبَ ریحُکُم وَاصبِروا إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصّابِرینَ * * * و از خدا و پیامبرش فرمان برید، و با یکدیگر نزاع و اختلاف نکنید، که سست و بد دل می‌شوید، و قدرت و شوکتتان از میان می‌رود؛ و شکیبایی ورزید؛ زیرا خدا با شکیبایان است. * * * از رب و از رسولش طاعت همى‌ نماييد / وز اختلاف آرا دورى كنيد، زنهار!

۱۴ بهمن ۱۴۰۳، ۱۴:۴۳

افزایش آلاینده‌ها و آلودگی هوا در البرز

افزایش آلاینده‌ها و آلودگی هوا در البرز

کرج - مدیرکل هواشناسی البرز گفت: با توجه به شرایط جوی و افزایش آلاینده‌ها درالبرز تا دو روز آینده هوا همچنان غبارآلود خواهد بود.

آرش بهاروند در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: تحلیل آخرین الگوهای پیش یابی حاکی از تداوم پایداری جو در منطقه البرز و مرکزی مشاهده می‌شود.

وی در ادامه افزود: با توجه به سوی جریانات سطوح پایینی جو، از امروز تا دو شنبه همچنان افزایش آلاینده‌ها و کاهش موقت کیفیت هوا در شهرهای البرز و مناطق صنعتی استان پیش بینی می‌شود.

وی افزود: در شهرهای تهران و کرج همچنان افزایش آلاینده‌های جوی و هوای غبار آلود خواهیم داشت.

مدیر هواشناسی البرز اظهار کرد: با توجه به آلودگی هوا و افزایش غلظت آلاینده‌ها و کاهش کیفیت هوا افراد آسیب پذیر شامل کودکان، سالمندان و بیماران قلبی و تنفسی از حضور بلندمدت در فضای باز خود داری نمایند.

کد خبر 6365997

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha