پیام‌نما

وَأَطیعُوا اللَّهَ وَ رَسولَهُ وَلا تَنازَعوا فَتَفشَلوا وَ تَذهَبَ ریحُکُم وَاصبِروا إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصّابِرینَ * * * و از خدا و پیامبرش فرمان برید، و با یکدیگر نزاع و اختلاف نکنید، که سست و بد دل می‌شوید، و قدرت و شوکتتان از میان می‌رود؛ و شکیبایی ورزید؛ زیرا خدا با شکیبایان است. * * * از رب و از رسولش طاعت همى‌ نماييد / وز اختلاف آرا دورى كنيد، زنهار!

پیام اسیر اسرائیلی در تمجید مبارزان قسام پس از آزادی

پیام اسیر اسرائیلی در تمجید مبارزان قسام پس از آزادی

یک از اسرای صهیونیست با تابعیت آمریکایی که روز گذشته از سوی گردان‌های قسام آزاد شد در پیامی از مبارزان مقاومت فلسطین به دلیل برخورد محترمانه و اخلاقی تمجید به عمل آورد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شهاب نیوز، «کیت سیگال» اسیر صهیونیست با تابعیت آمریکایی که روز گذشته از سوی گردان‌های قسام آزاد شد در پیامی از مبارزان مقاومت فلسطین به دلیل برخورد محترمانه و اخلاقی تمجید به عمل آورد.

وی در پیامی خطاب به مجاهدان قسام نوشته است:

نام من کیت سیگال است و از اهالی منطقه کفار غزه هستم. من از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ تا ژانویه ۲۰۲۵ در غزه اسیر بودم.

مبارزانی که در این مدت از من محافظت می‌کردند، تمام نیازهای من را از جمله غذا، نوشیدنی، دارو، ویتامین‌های لازم، داروهای مربوط به بینایی، دستگاه اندازه‌گیری فشار خون و سایر نیازهایم را تأمین کردند.

همچنین، زمانی که برای مدتی طولانی احساس خوبی نداشتم، پزشکی را برای من آوردند. محافظان به درخواست‌های من در مورد غذا و مشکلات مربوط به آن و سایر مسائل پاسخ دادند.

آن‌ها همچنین توجه داشتند که غذای من با شرایط سلامتی‌ام مطابقت داشته باشد و گیاهی باشد. محافظان با من رفتاری خوب داشتند.

من معتقدم که دولت ما وظیفه خود را برای رسیدن به توافق مبادله اسرا و پایان جنگ انجام نداد، جنگی که منجر به سقوط قربانیان زیاد و خسارت‌های اضافی برای هر دو طرف شد.

امیدوارم که به‌زودی صلح برقرار شود و در اینجا می‌خواهم از مبارزانی که در این مدت از من محافظت کردند، تشکر کنم.

کد خبر 6366172

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha