پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۵ بهمن ۱۴۰۳، ۱۵:۲۸

تلفات یک درگیری خانوادگی در همدان افزایش یافت

تلفات یک درگیری خانوادگی در همدان افزایش یافت

همدان - دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان همدان از افزایش تلفات جانی یک درگیری خانوادگی در همدان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، شب یکشنبه در پی وقوع یک فقره درگیری خانوادگی در شهر جورقان فردی با یک قبضه سلاح کلت کمری همسر، خواهر همسر، برادر همسر، مادر همسر خود را به قتل رساند.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان همدان در خصوص این واقعه گفت: قاتل که فردی به هویت ع. س بوده است در مهر ماه سال جاری به اتهام نگهداری ۵۰۰ گرم شیشه در منزل خود دستگیر و روانه زندان می‌شود.نامبرده پس از دستگیری مظنون می‌شود که مواد توسط همسرش در منزل جاسازی شده که همسر وی نیز پس از دو ماه حضور در زندان پس از تحقیقات، با صدور قرار منع تعقیب آزاد می‌شود.

نامبرده پس از ۶۰ روز بازداشت موقت پنجم دی ماه سال جاری با صدور قرار تأمین وثیقه آزاد شده است.
قاتل ساعت ۲۳ چهاردهم بهمن ماه پس از حضور در منزل مادر همسر خود، با کلت کمری اقدام به قتل همسر، خواهر همسر، مادر همسر، برادر همسر خود می‌نماید.متاسفانه عروس خانواده نیز در این درگیری دچار مصدومیت می‌گردد.
قاتل نیم ساعت پس از ارتکاب جنایت در منزل خود اقدام به خود کشی کرده است.

عباس نجفی اظهار کرد: دستورات قضائی جامع با حضور بازپرس ویژه قتل صادر و تحقیقات گسترده توسط کارآگاهان پلیس آگاهی درخصوص انگیزه قاتل در ارتکاب جرم در دست بررسی است.

کد خبر 6367188

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha