پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۲ بهمن ۱۴۰۳، ۸:۱۷

پل عابرپیاده مکانیزه در شهرکرد ساخته می‌شود

پل عابرپیاده مکانیزه در شهرکرد ساخته می‌شود

شهرکرد-رئیس شورای اسلامی شهرکرد گفت: پل عابرپیاده مکانیزه با آسانسور و سازه‌های تبلیغاتی از طریق سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در بلوار آیت‌الله کاشانی و بلوار آزادی شهرکرد احداث می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی حیدری شامگاه یک‌شنبه در سیصد و بیست‌وسومین جلسه علنی شورای اسلامی شهرکرد تاکید کرد: درخواست شهرداری مبنی بر دریافت مجوز به‌منظور انعقاد قرارداد مشارکت و سرمایه‌گذاری با برنده فراخوان مرحله سوم برای بهره‌برداری به‌مدت ۹ سال و ۹ ماه و ۲۰ روز از موضوع مشارکت شامل احداث دو دستگاه پل عابرپیاده مکانیزه با آسانسور و سازه‌های تبلیغاتی در بلوار آیت‌الله کاشانی و بلوار آزادی براساس نظر شورای ترافیک با هزینه کارشناسی شده برابر ۱۳۰ میلیارد ریال تصویب شد.

وی افزود: این درخواست شهرداری شهرکرد پیرو موافقت قبلی با کلیات پیشنهاد، پس از بررسی مجدد در کمیسیون بودجه و مالی در صحن علنی این شورا مطرح و بعد از بحث و تبادل نظر به استناد بند ۱۴ ماده ۸۰ قانون شورا با رعایت ضوابط و مقررات به تصویب رسید.

رئیس شورای اسلامی شهرکرد تصریح کرد: بهبود اقتصاد شهری، درآمد پایدار، صرفه‌جویی در هزینه‌ها، توسعه اقتصادی از طریق فناوری‌های نوین، استفاده از اقتصاد دانش‌بنیان، استفاده از تمامی ظرفیت‌های موجود در حوزه سرمایه‌گذاری در شهرکرد از جمله اهداف مورد نظر در راستای جذب سرمایه‌گذاران است.

وی یادآور شد: توسعه زیرساخت‌های شهرکرد از مهم‌ترین اولویت‌های اعضای شورای اسلامی مرکز چهارمحال و بختیاری به‌شمار می‌رود.

کد خبر 6374281

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha