پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۸ بهمن ۱۳۸۶، ۱۳:۴۸

روزانه 55 نوزاد در استان مرکزی متولد می شوند

اراک - خبرگزاری مهر: مدیرکل ثبت احوال استان مرکزی گفت: آمار روزانه تولد در استان مرکزی 55 کودک است که این رقم نسبت به آمار مرگ و میر استان بیشتر است.

عباس فراهانی در گفتگو با خبرنگار مهر در اراک اظهار داشت: طی 10 ماه گذشته، 16 هزار و 836 واقعه ولادت در استان ثبت شد که این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل هفت دهم درصد افزایش دارد.

وی خاطرنشان کرد: در زمینه واقعه ثبت فوت طی 10 ماه گذشته به شش هزار و 434 مورد رسید که در مقایسه با سال قبل یک درصد کاهش نشان می دهد و متوسط ثبت در هر روز  به 21 واقعه می رسد.

مدیرکل ثبت احوال استان مرکزی ادامه داد: طی 10 ماهه اول سال جاری، 14هزار و 307 مورد ثبت ازدواج داشته ایم که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 5/7 درصد رشد نشان می دهد که متوسط ثبت در روز 47 واقعه است.

وی افزود: ثبت طلاق در 10 ماهه اول سال جاری یک هزار و 508 مورد بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 9/5 درصد کاهش یافته و متوسط ثبت در روز به پنج واقعه می رسد.

این مسئول در خصوص طرح تکریم ارباب رجوع نیز عنوان کرد: طرح تکریم ارباب رجوع به صورت کامل در ثبت احوال اجرا می شود و ماموران ثبت احوال به همراه تجهیزات مورد نیاز به روستاها و دهستان ها عزیمت کرده و خدمات خود را ارائه می دهند.

مدیرکل ثبت احوال استان مرکزی بیان داشت: ارائه خدمات به همشهریانی که توانایی مراجعه به اداره را ندارند با هماهنگی قبلی صورت می گیرد و مامور ثبت احوال به محل سکونت آنان مراجعه و خدمات در محل سکونت به آنان ارائه می شود.

کد خبر 640062

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha