پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۷ اسفند ۱۴۰۳، ۱۴:۱۷

اجرای طرح آرامش در اسلام‌شهر؛ انتقال ۲۹۰ معتاد به کمپ‌های ترک اعتیاد

اجرای طرح آرامش در اسلام‌شهر؛ انتقال ۲۹۰ معتاد به کمپ‌های ترک اعتیاد

اسلامشهر - فرمانده انتظامی اسلام‌شهر از جمع‌آوری ۲۹۰ معتاد متجاهر و کارتن‌خواب در قالب اجرای طرح آرامش خبر داد و گفت: این طرح با هدف کاهش جرائم اجرا شد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا علیزاده، ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران، از اجرای طرح آرامش در شهر و جمع‌آوری ۲۹۰ معتاد متجاهر و کارتن‌خواب خبر داد.

علیزاده در تشریح جزئیات این خبر گفت: طرح آرامش در شهر با هدف جمع‌آوری معتادان متجاهر و زیباسازی چهره شهر و کاهش جرایم در سطح شهرستان اسلام‌شهر اجرا شد.

وی افزود: مأموران انتظامی با هماهنگی مقام قضائی و رعایت موازین شرعی و قانونی، به محل‌های پاتوق معتادان متجاهر که موجب سلب آسایش عمومی شهروندان شده بودند، وارد شده و آن‌ها را جمع‌آوری کردند.

فرمانده انتظامی اسلام‌شهر در پایان با اشاره به انتقال ۲۹۰ معتاد متجاهر به کمپ‌های ترک اعتیاد، تأکید کرد: پلیس با ادامه این طرح‌ها و با هدف بهبود وضعیت این افراد، با تمام توان پیگیر و آماده خدمت‌گذاری است.

کد خبر 6410819

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha