۱ فروردین ۱۴۰۴، ۱۴:۲۷

موتور بنزهای ۱۵ میلیاردی در اصفهان کشف شد

موتور بنزهای ۱۵ میلیاردی در اصفهان کشف شد

اصفهان_رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان اصفهان از کشف ۵ عدد موتور خودرو قاچاق به ارزش بیش از ۱۵ میلیارد ریال در بازرسی مأموران انتظامی از یک تعمیرگاه در شهر اصفهان خبر داد.

سرهنگ مهدی سبحانی فر در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در راستای طرح مقابله با قاچاق کالا و ارز مأموران پلیس امنیت اقتصادی استان سرکشی و نظارت بر اماکن و واحدهای صنفی را در دستور کار خود قرار دادند.

وی افزود: در این راستا مأموران ضمن هماهنگی با مرجع قضائی و در بازرسی همزمان از چند واحد تعمیرگاه خودروهای سنگین در شهر اصفهان موفق شدند تعداد ۵ عدد موتور (انجین) خودرو بنز قاچاق که فاقد هرگونه مدارک قانونی و معتبر گمرکی بود را کشف کنند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی اصفهان ارزش کالاهای مکشوفه را حسب اعلام کارشناسان بیش از ۱۵ میلیارد ریال اعلام و گفت: در این رابطه ۲ متهم شناسایی، پرونده تشکیل و برای رسیدگی به سازمان تعزیرات حکومتی ارجاع داده شد.

کد خبر 6414096

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha