پیام‌نما

وَالَّذِينَ اسْتَجَابُوا لِرَبِّهِمْ وَأَقَامُوا الصَّلَاةَ وَأَمْرُهُمْ شُورَى بَيْنَهُمْ وَمِمَّا رَزَقْنَاهُمْ يُنْفِقُونَ * * * و آنان که دعوت پروردگارشان را اجابت کردند و نماز را برپا داشتند و کارشان در میان خودشان بر پایه مشورت است و از آنچه روزی آنان کرده‌ایم، انفاق می‌کنند؛ * * * زان كه با عقلی چو عقلی جفت شد / مانع بد فعلی و بد گفت شد

حمله هوایی رژیم صهیونیستی به فرودگاهی در حومه حمص سوریه

حمله هوایی رژیم صهیونیستی به فرودگاهی در حومه حمص سوریه

حملات هوایی اسرائیل، فرودگاه نظامی تدمر در حومه حمص را هدف قرار داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، یک منبع امنیتی رژیم الجولانی در سوریه به الجزیره گفت: جنگنده‌های اسرائیلی فرودگاه نظامی تدمر در حومه استان حمص را بمباران کردند.

منابع محلی سوری به شبکه الجزیره گفته اند که دو عضو وزارت دفاع رژیم الجولانی در حمله اسرائیل به فرودگاه نظامی تدمر زخمی شدند.

رسانه‌های اسرائیلی مدعی شدند که در حملات هوایی به بیابان تدمر در حومه حمص، سه پایگاه نظامی هدف قرار گرفته شد.

منابع محلی سوری نیز اعلام کردند که جنگنده‌های اسرائیلی فرودگاه نظامی T4 در شرق حمص را بمباران کرده‌اند.

همزمان با حملات هوایی رژیم صهیونیستی به حمص، گزارش‌ها حکایت از آن دارد که ارتش این رژیم متشکل از خودروهای نظامی به روستای معربیه در منطقه یرموک در حومه غربی درعا نفوذ کرده اند.

کد خبر 6414408

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha