پیام‌نما

وَالَّذِينَ اسْتَجَابُوا لِرَبِّهِمْ وَأَقَامُوا الصَّلَاةَ وَأَمْرُهُمْ شُورَى بَيْنَهُمْ وَمِمَّا رَزَقْنَاهُمْ يُنْفِقُونَ * * * و آنان که دعوت پروردگارشان را اجابت کردند و نماز را برپا داشتند و کارشان در میان خودشان بر پایه مشورت است و از آنچه روزی آنان کرده‌ایم، انفاق می‌کنند؛ * * * زان كه با عقلی چو عقلی جفت شد / مانع بد فعلی و بد گفت شد

۲ فروردین ۱۴۰۴، ۱۵:۳۱

تردد در آزادراه رشت - قزوین پرحجم اما روان است

تردد در آزادراه رشت - قزوین پرحجم اما روان است

رشت- مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گیلان با اشاره به ورود ۵۴۴ هزار و ۱۵۱ خودرو طی ۹ روز گذشته به استان گفت: وضعیت تردد در آزادراه رشت - قزوین پرحجم اما روان است.

فریبرز مرادی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به وضعیت محورهای ورودی و خروجی گیلان، اظهار کرد: ۵۴۴ هزار ۱۵۱ خودرو در ۹ روز گذشته از مبادی ورودی استان وارد گیلان شدند که نسبت مشابه سال گذشته یک درصد افزایش داشته است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گیلان از خروج ۴۷۶ هزار ۷۹۹ خودرو در این استان خبر داد و افزود: این آمار برای نسبت به مشابه سال گذشته ۲۸ درصد افزایش داشته است.

مرادی با بیان اینکه بیشترین میزان ورودی از طریق آزادراه قزوین- رشت با ورود ۲۲۶ هزار ۸۲۵ خودرو به استان بوده است، گفت: محور رامسر - چابکسر با ورود ۱۶۴ هزار ۳۹ خودرو بیشترین ورود وسایل نقلیه را داشته است.

مدیرکل راهداری گیلان با اشاره به اینکه بیشترین میزان خروجی از محور چابکسر - رامسر با تردد ۱۷۲۰ هزار و ۱۱۶ وسیله نقلیه بوده است، ادامه داد: از ابتدای طرح نوروزی متوسط ساعتی تردد در محورهای مواصلاتی استان ۶۷۵ وسیله نقلیه در ساعت بوده است.

مرادی با تاکید بر اینکه وضعیت تردد در آزادراه رشت - قزوین پرحجم اما روان است، ادامه داد: تردد در مابقی محورها روان گزارش شده است.

کد خبر 6414916

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha