۳ اسفند ۱۳۸۶، ۱۱:۱۷

نصیبی‌پور در گفتگو با مهر:

آمار 12 درصدی مخاطبان رادیو صدای آشنا رضایتبخش است

آمار 12 درصدی مخاطبان رادیو صدای آشنا رضایتبخش است

مدیر شبکه جهانی صدای آشنا از مخاطب 12 درصدی این شبکه، سه کاناله شدن آن در آینده نزدیک، تغییرات برنامه‌ها و جدا شدن بخش اخبار این شبکه رادیویی از معاونت سیاسی خبر داد.

امیر نصیبی‌پور درباره سه کاناله شدن شبکه جهانی صدای آشنا به خبرنگار مهر گفت: "ما از چند ماه پیش برای سه کاناله شدن برنامه‌ریزی کرده‌ایم و از هفت ماه پیش قرار بود این امر میسر شود که به دلایلی نشد. در حال حاضر یک مشکل فنی کوچک وجود دارد و اگر رفع شود صدای آشنا ششم اسفندماه سه کاناله می‌شود. تلاش می‌کنیم تا اواسط اسفند این امر محقق شود."

وی در ادامه افزود: "برای هر کانال 24 ساعت برنامه در نظر گرفته‌ایم که از 72 ساعت برنامه سه کانال، 36 ساعت تولیدی و زنده است و 36 ساعت اختصاص به تکرار برنامه‌ها دارد. همچنین یکی دیگر از ویژگی‌های این شبکه برنامه‌ریزی مناسب برای تولید برنامه‌های متنوع ویژه گروههای سنی در ساعات پرمخاطب است."

مدیر صدای آشنا خاطرنشان ساخت: "با یک کانال که اروپا، آمریکا و آسیا و اقیانوسیه را پوشش می‌داد نمی‌توانستیم تا این حد برنامه‌ریزی دقیق داشته باشیم. البته می‌توانیم بعد از سه کاناله شدن برنامه‌های اروپا را که و برای شنوندگان حوزه آمریکا هم مفید است در این کانال تکرار کنیم. برنامه‌های هر سه کانال از طریق سایت شبکه قابل دریافت است. البته ممکن است کیفیت صدا افت داشته باشد که این مسئله در کوتاهترین زمان قابل رفع است."

وی درباره آمار شنوندگان این شبکه رادیویی گفت: "آخرین نظرسنجی از شنوندگان این شبکه اواسط دی‌ماه تهیه شد که خیلی رضایتبخش بود. این نظرسنجی از میان 733 مسافران ایرانی خارج از کشور در فرودگاه تهیه شد و نشان می‌داد 12 درصد مخاطب داریم و از این میان 69 درصد در حد زیاد و خیلی زیاد از شبکه رضایت دارند. 71 درصد هم از وجود این شبکه اطلاع نداشتند. از زمان راه‌اندازی این شبکه مخاطبان به مرور زمان به آن ملحق شدند."

نصیبی‌پور درباره تمهیدات صدای آشنا برای اطلاع‌رسانی و جذب شنوندگان بیشتر گفت: "سعی کرده‌ایم سایت این شبکه را نسبت به گذشته فعالتر کنیم و شنوندگان از طریق سایت هم بتوانند برنامه‌ها را گوش بدهند. از چند ماه پیش ارتباط تنگاتنگ با رایزنان فرهنگی ایران برقرار کردیم تا این شبکه را بیشتر به شنوندگان معرفی کنند. البته 12 درصد آمار خیلی خوبی است. برخی مواقع وقتی آیتمی از برنامه حذف می‌شود، شنوندگان از طریق ایمیل دلیل آن را جویا می‌شوند."

مدیر شبکه صدای آشنا در ادامه با اشاره به برنامه‌هایی که به جذب بیشتر شنوندگان کمک کرده افزود: "صدای آشنا شبکه‌ای فرهنگی و اطلاع‌رسانی است و همیشه سعی می‌کنیم برنامه‌ها اطلاعات خوبی در زمینه اماکن سیاحتی نقاط مختلف ایران در اختیار شنوندگان قرار دهد. در واقع رویدادهای فرهنگی داخلی و خارجی را به سمع شنوندگان می‌رسانیم."

وی درباره جدا شدن بخش اخبار این شبکه از معاونت سیاسی گفت: "از هفت ماه  پیش بخش اخبار به شبکه محول شده و دیگر زیر نظر معاونت سیاسی نیست. بعد از موافقت آقای آخوندی معاون سیاسی تحریریه خبر شبکه صدای آشنا مستقل شد. تا قبل از این امکان افزایش بخش خبری در این شبکه میسر نبود و فقط سه بخش خبری داشتیم. اما الان 21 بخش خبری داریم که تلاش می‌کنیم برای رفع نیاز مخاطبان توزیع مناسب داشته باشد."

نصیبی‌پور درباره برنامه‌های آموزشی گویندگان خبر صدای آشنا توضیح داد: "بعد از اینکه اخبار شبکه مستقل شد از گویندگان برای اجرای اخبار استفاده کردیم و شنوندگان معتقد بودند گویندگان تجربه این کار را ندارند، چرا که گویندگی رادیو با گویندگی خبر تفاوت‌های زیاد دارد، اما گویندگان زیر نظر پیشکسوتان آموزش دیدند و این آموزش هم اکنون ادامه دارد. در مجموع سعی می‌کنیم نتایج نظرسنجی‌ها را در اختیار برنامه‌سازان قرار دهیم."

وی درباره گلایه برنامه‌سازان صدای آشنا از آگاهی نداشتن از نظرات شنوندگان گفت: "گلایه آنها بجاست. چرا که روابط عمومی تا پیش از این نظرات شنوندگان را انعکاس نمی‌داد، اما چند ماهی است این قضیه پیگری می‌شود و تمام نظرسنجی‌ها و نظرات شنوندگان در اختیار برنامه‌سازان قرار می‌گیرد."

مدیر شبکه صدای آشنا در پاسخ به اینکه شخصا روزانه چند ساعت صدای آشنا را گوش می‌دهد، گفت: "بیشتر از 12 ساعت در روز گوش می‌دهم. زمانی که به دفتر کارم می‌آیم رادیو را روشن می‌کنم و برنامه‌های صدای آشنا را گوش می‌دهم. در منزل هم رادیو گوش می‌کنم. فقط زمانی که بیرون هستم و امکانات در اختیارم نیست برنامه‌های این شبکه را نمی‌توانم گوش بدهم."

وی درباره اینکه تولید نمایش‌های رادیویی تا چه حد در اولویت برنامه‌های این شبکه است افزود: "برنامه "برگی از هزار شب" هر روز نمایش رادیویی پخش می‌کند. حال ممکن است برنامه‌ای کاملاً یک نمایش رادیویی نباشد، اما بخشی با عنوان نمایش هم دارد. معمولاً بنا به نیاز شنوندگان از قالب نمایش استفاده می‌شود، البته نه در زمان‌های بلند."

کد خبر 642135

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha