۲۴ فروردین ۱۴۰۴، ۸:۴۵

سامانه بارشی تا پایان هفته در گیلان فعال است؛ احتمال خسارت به کشاورزان

سامانه بارشی تا پایان هفته در گیلان فعال است؛ احتمال خسارت به کشاورزان

رشت - مدیرکل هواشناسی گیلان با اشاره به پیش بینی بارش باران، تگرگ تا پایان هفته در استان گفت: تمهیدات لازم در بخش‌های مختلف کشاورزی اندیشیده شود.

محمد دادرس در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به الگوهای جدید هواشناسی در گیلان اظهار کرد: نقشه‌های هواشناسی نشان دهنده فعالیت جریانات شمالی در منطقه است.

وی با اشاره به صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در گیلان برای فعالیت تناوبی سامانه بارشی گفت: از امروز یکشنبه با تقویت ناپایداری شرایط برای ابرناکی و مه آلود شدن هوا، وزش باد به تناوب بارندگی، رعد و برق و احتمال تگرگ تا آخر هفته مهیا خواهد شد.

دادرس با بیان اینکه در این مدت از فعالیت‌های کوهنوردی و جابه جایی عشایر کوچ رو اجتناب شود گفت: آبگرفتگی و بالا آمدن آب رودخانه‌ها و مسیل‌ها و احتمال جاری شدن سیلاب و طغیان رودخانه‌ها در این مدت وجود دارد.

مدیرکل هواشناسی گیلان با اشاره به اینکه احتمال خسارت به صنعت کشاورزی نیز در این مدت وجود دارد، اضافه کرد: تمهیدات لازم در بخش‌های مختلف کشاورزی اندیشیده شود.

کد خبر 6433008

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha