به گزارش خبرگزاری مهر، جاذبه صفر در مدار زمین همواره برای ارایه کنندگان فناوریهای نوین اغوا کننده بوده است. دانشمندان معتقدند در مدار زمین با جاذبه صفر می توان دقیقترین آزمایشات را برای بررسی فناوریهای نوین و تازه ارایه شده انجام داد.
با این حال دانشمندان علوم فضایی هشدار می دهند که این آزمایشات باید آن قدر سریع و هوشمندانه انجام شوند که بتوان با نیروهای بزرگ و لرزشهای ایجاد شده در طول پرتاب راکت حامل آنها به فضا مقابله کنند.
نمایی از راکتی که دو آزمایش اخیر آکادمی دریایی آمریکا در فضا بر روی آن انجام شد
آکادمی دریایی آمریکا اخیرا از آزمایش موفقیت آمیز دو فناوری نوین در مدار زمین بر روی راکتMidSTAR-1 خبر داده است.
دانشمندان این آکامی از این روشهای جدید و فوق مدرن ابراز رضایت کرده و اعلام کردند که با استفاده از نتایج به دست آمده می توان تحولی نوین در فرآیند ساخت سیستمها و تجهیزات گوناگون بر روی زمین امیدوار بود.
این راکت در ماه مارس سال 2007 به عنوان بخشی از برنامه ماهواه کوچک آکادمی دریایی آمریکا از کیپ کاناورال فلوریدا به مدار زمین پرتاب شد و نتایج آن به تازگی منتشر شدند.
به گزارش مهر، یکی از دو آزمایشی که در جریان پرتاب راکت MidSTAR-1 به مدار انجام شد، استفاده از فناوری نانو برای ردیابی و شناسایی ترکیبات شیمیایی خطرناک در هوا بوده است.
این فناوری نوین همچون یک ریز ردیاب شناسایی کننده دود عمل می کند. قرار است از این فناوری نوین در نقاطی همچون ایستگاه فضایی بین المللی و تعیین ضریب آلودگی هوای محیط استفاده شود.
دانشمندان همچنین در نظر دارند تا از این فناوری نوین برای شناسایی فعالیتهای تروریستی بر روی زمین استفاده کنند.
بر اساس گزارش یونیورس تودی، در آزمایش دوم پاسخهای محیطی فیلمهای تابشی (که ضخامتی کمتر از کیسه های پلاستیک دارند) مورد بررسی قرار گرفت.
نتایج این آزمایشات می تواند برای تنظیم و متعادل کردن دمای فضاپیماها به کار گرفته شود.
نظر شما