به گزارش خبرنگار مهر، حسین هراتی ظهر سه شنبه در حاشیه همایش آسیب های اجتماعی مدارس دختران ساری در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اعتقاد داریم با این اقدام سه ویپگی خوب در مدیریت روسای سازمان های آموزش و پرورش کشور صورت گیرد.
وی خاطر نشان کرد: با این اقدام ضمن کمک به استقلاب سازمانهای آموزش و پرورش استان ها در سطح کشور، روسای این سازمانها اوقات خود را صرف امورات تربیتی و پژوهشی خواهند کرد.
هراتی با اشاره به اینکه با ملی کردن اعتبارات سازمان آموزش و پرورش استان ها باعث می شود تا روسای ادارات دغدغه مطالبات معوقه را نداشته باشند تصریح کرد: بودجه متمرکز سبب ابتکار، نورآوری و خلاقیت در بدنه تعلیم و تربیت خواهد شد.
قائم مقام وزیر آموزش و پرورش در امور استانها با بیان اینکه سال آینده یک درصد اعتبارات دستگاههای اجرایی کشور به مقولهذ پژوهش اختصاص خواهد یافت، یادآور شد: سرانه پژوهشی و آموزشی دانش آموزان مدارس کشور با این اقدام افزایش خواهد یافت و دانش آموزان با پژوهش های بنیادین و کاربردی آشنائی کاملی خواهند داشت.
این مسئول در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر مبنی بر میزان و زمان پرداخت مطالبات معوقه فرهنگیان اظهار داشت: در صورت تصویب یک فوریت طرح برداشت یک میلیارد دلاری از حساب ذخیره ارزی پنج درصد مطالبات معوقه فرهنگیان کشور که حدود 900 میلیارد تومان است اوایل سال 87 قابل پرداخت خواهد بود.
هراتی نیز در مورد پرداخت پاداش فرهنگیان و بازنشستگان این وزارتخانه نیز به خبرنگار ما گفت: این مطالبه که حدود 650 میلیارد تومان است با تصویب نمایندگان مجلس از محل صندوق ذخیره ارزی دولت نیز محقق می شود.
قائم مقام وزیر آموزش و پرورش با اشاره به کمبود مربیان تربیتی در سال آینده با توجه به بازنشستگی حدود 24 هزار مربی تربیتی در سال 87 خاطر نشان کرد: با مصوبه معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری از محل لایحه مدیریت خدمات کشوری هزار و 850 میلیارد تومان برای جذب 30 درصد نیروهای بازنشسته در وزارتخانه متبوع در نظر گرفته شده است.
به گفته هراتی، قرار است معلمین و کارکنان شاغل دارای سوابق بالای 25 سال که حدود 140 هزار نفر هستند در سال آینده حدود 40 هزار نفر بازنشسته شوند.
وی نیز در پاسخ به سئوال خبرنگاری مبنی بر اینکه چند درصد دختران فراری را دانش آموزان تشکیل می دهند اظهار داشت: در سه سال اخیر میزان فرار دانش آموزان دختر فراری از مدارس به صورت چشمگیری کاهش داشته است.
هراتی در پایان در مورد برنامه ریزی برای غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان در ایام نوروز گفت: پیشنهاد شده بر اساس ویژگی های فرهنگی منطقه سری موضوعاتی در قالب تکالیف درسی به دانش آموزان ارائه تا فرصت آنان به بطالت طی نشود.
نظر شما