دولت سیزدهم پیشرفت شبکه ملی اطلاعات را به ۶۰ درصد رساند

دولت سیزدهم پیشرفت شبکه ملی اطلاعات را به ۶۰ درصد رساند

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت سیزدهم گفت: دولت سیزدهم پیشرفت شبکه ملی اطلاعات را از ۲۰ درصد رشد در دولت یازدهم و دوازدهم به ۶۰ درصد رساند.

به گزارش خبرنگار مهر، عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در دولت سیزدهم در شبکه اجتماعی ویراستی گفت: دکتر عارف گفته‌اند در اجرای شبکه ملی غفلت شده. اگر منظورشان در دولت‌های ۱۱ و ۱۲ باشد، درست است؛ چون طبق گزارش مرکز ملی فضای مجازی، تا پایان آن دوره که به دهه از دست رفته معروف شد فقط حدود ۲۰٪ پیشرفت داشت؛ در حالی که دولت سیزدهم در کمتر از سه سال آن را به بالای ۶۰ درصد رساند. امیدوارم کار با همین شتاب دنبال شود.

کد خبر 6533244

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۱۰:۵۴ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۶
      0 3
      شوخی میکنی؟؟
    • IR ۱۱:۰۰ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۶
      0 3
      عجیبه که مسئولین دولت سابق تا دولت جدید حرف میزنه زود میگن ما اینقدر پیشرفت کردیم، عزیزم اگر اینایی که می گویید درست هست پس چرا مردم در دولت 13 اینا را احساس نکردند؟؟ بعد مگر دکتر عارف گفتند دولت 13 که شما جواب می دهید؟ کسی از شما نقدی کرده که ترسیدید؟ در ضمن ظاهرا سخنرانی حضرت آقا را دیروز گوش نکرده اید و شاید دقت نکردید به بیان ایشان که فرمودند افراط نه و دنبال گیر دادن به هم نباشید!!!
    • IR ۱۱:۱۷ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۶
      3 0
      در همه مسائل از لحاظ عملکرد در سال اول دولت، دولت سیزدهم خیلی کارآمدتر از دولت فعلی بود.
    • IR ۱۲:۵۱ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۶
      1 0
      فقط می تونیم حسرت شهید رئیسی رو بخوریم‌