به گزارش خبرنگار مهر در کرج، علی اعتصامی در نخستین جشنواره "خوابگاه و زندگی دانشجویی" در دانشگاه تربیت معلم اظهار داشت: دانشجویانی که در خوابگاه ها سکونت دارند جوانهایی ریزبین هستند و به همین دلیل آموزه های صحیح می تواند نوع رفتار دانشجویان را جهت دهد بنابراین برنامه ریزی برای انتقال آموزه های صحیح به این قشر ضروری است.
وی با انتقاد از عدم برنامه ریزی اصولی برای دانشجویان خوابگاهی عنوان کرد: در جایی که برای اوقات فراغت زندانیان برنامه ریزی می شود چرا نباید برای اوقات فراغت دانشجویان برنامه ریزی صورت گیرد.
مشاور معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تاکید کرد: تاکنون برای اوقات فراغت دانشجویان خوابگاهی برنامه ریزی مناسب صورت نگرفته از این رو باید با توجه به ظرفتیهای دانشجویان برای اوقات فراغت این قشر برنامه ریزی شود.
وی تصریح کرد: زندگی دانشجویی فضایی است که بلوغ فکری دانشجو در آن اتفاق می افتد و دانشجو به استقلال فکری دست می یابد که تابع فضای حاکم بر جامعه نیست به همین علت توجه به مقوله خوابگاه های دانشجویی بسیار ضروری است.
اعتصامی تاکید کرد: فضای موجود در خوابگاه های دانشجویی به صورت غیررسمی فضای رسمی کشور را جهت می دهد و از این رو مسئولان باید در تعامل نزدیک با دانشجویان با فضای خوابگاه آشنا شوند.
این مسئول یادآور شد: در برخورد با مشکلات فرهنگی در دانشگاه ها نیز باید از قهر پرهیز کرد و برای پرهیز از آلودگیهای فرهنگی نیازمند برنامه های جایگزین هستیم.
وی اذعان داشت: سرپرستان خوابگاه های دانشجویی باید آموزشهای لازم فرهنگی - تربیتی ببینند و لازم است برای برخی رفتارهای فرهنگی ظرفیت سازی شود.
این مسئول متذکر شد: هم اکنون میزان جمعیت دانشجوی دختر نسبت به پسر افزایش یافته است و این موضوع ضرورت ایجاد زمینه های تربیتی حوزه دختران دانشجو را دوچندان می کند.
وی با تاکید بر برگزاری برنامه های طنز دانشجویی یادآور شد: طنز دانشجویی را باید جدی گرفت زیرا بسیاری از مسائل و مشکلات دانشجویان در قالب طنز مطرح می شود.
اعتصامی در پایان ابراز امیدواری کرد آثار و نتایج حاصل از این جشنواره در اختیار مسئولان قرار گیرد تا این افراد از نزدیک با فضای حاکم بر خوابگاه های دانشجویی آشنا شوند.
نظر شما