علی کاشفی خوانساری - نویسنده کودک و نوجوان - در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به آشنایی اش با نادر ابراهیمی از طریق برنامه تلویزیونی "سفرهای دور و دراز هامی و کامی در وطن" گفت: آن زمان من کودکی خردسال بودم و عمده آشنایی ام با او از طریق خواندن کتابهایش حاصل می شد. پس از آن در سال 73 به کارگاه دفتر ادبیات ایثار بنیاد جانبازان - کارگاهی که موسس آن مجتبی رحماندوست بود -رفتم. این کارگاه جلسات منظمی داشت که برای جانبازان و معرفی آنان در حوزه ادبیات در نظر گرفته شده بود که در این جلسات نویسندگانی نظیر نادر ابراهیمی، جواد جزینی، ناصر ایرانی، قاسمعلی فراست و محمود جوانبخت حضور داشتند.
وی در ادامه افزود: اما آشنایی اصلی من با نادر ابراهیمی به سال 74 در حوزه هنری برمی گردد که در واحد ادبیات و در کارهای تحقیقی نظیر "عناصر داستان" و "صوفیانه ها و عارفانه ها" - یک جلد آن بیشتر منتشر نشد - همکاری داشتیم.
کاشفی خوانساری درباره دیگر همکاری های خود با ابراهیمی توضیح داد: برنامه ریزی هایی در زمینه تولید کتابهای صوتی انجام شده بود که قرار بود در شرکت "صدا" - که به پیشنهاد حجت الاسلام زم تشکیل شد - منتشر شود. البته تنها دو اثر به نام "بهداشت و سلامتی" و "تاریخ ایران" منتشر شد و خیلی زود به فعالیت خود پایان داد.
وی درباره ویژگی ها و خصیصه های ابراهیمی گفت: وی بسیار جدی و پرشور بود، به شکل بسیار صادقانه ای به بچه ها و کودکان عشق می ورزید و به نحو غیرقابل باوری تحت تاثیر امام (ره) بود. ابراهیمی به نسل نویسندگان انقلاب هم بسیار خوشبین بود.
نظر شما