پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۹ خرداد ۱۳۸۷، ۱۴:۵۴

مژگان مشتاق به ملاقات دختران می‌رود

فرهنگسرای دختران هر ماه نشست آشنایی با مولفان و مترجمان کشور را با عنوان "نیمروز فرهنگی" برگزار می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، در اولین برنامه این نشست که چهارشنبه این هفته برگزار می شود علاقمندان به کتاب و کتابخوانی با مژگان شیخی - نویسنده کودک و نوجوان - آشنا خواهند شد.

این نشست شامل قصه خوانی و همخوانی قصه توسط مولف و شرکت کنندگان، سخنرانی نویسنده و جلسه پرسش و پاسخ خواهد بود.

مژگان شیخی یکی از نویسندگان گروه سنی کودک و نوجوان است که فعالیت ادبی خود را از سال 63 آغاز کرده و تاکنون 80 اثر با عناوین "یوسف گم گشته"، "قصه های مرزبان نامه"، "سندباد نامه"، "خورشید خوارزم" و ... را نوشته است.

این نیمروز فرهنگی 22 خرداد از ساعت 10 تا 12 برگزار می شود و علاقمندان جهت حضور در برنامه می توانند به نشانی بلوار فردوس، بعد از چهارراه مخابرات، کتابخانه فردوس مراجعه کنند.

کد خبر 695544

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha