پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۶ تیر ۱۳۸۷، ۱۱:۵۳

تحولات لبنان/

اعلام آمادگی فرنجیه برای میانجیگری میان اسد و حریری

اعلام آمادگی فرنجیه برای میانجیگری میان اسد و حریری

رئیس جریان المرده لبنان از آمادگی خود برای میانجیگری میان رئیس جمهوری سوریه و رئیس جریان المستقبل لبنان اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه السفیر لبنان،"میشل سلیمان" درادامه رایزنی های خود برای تسریع در روند تشکیل دولت وحدت ملی روزگذشته، "سلیمان فرنجیه" رهبر جریان المرده را به حضور پذیرفت.

"سلیمان فرنجیه" پیش از آنکه در مراسم ضیافت رئیس جمهوری لبنان شرکت کند به خبرنگاران گفت : دراین دیدار درباره آخرین تحولات لبنان از جمله تشکیل دولت، بحث و تبادل نظر شد.

وی درادامه درباره نگرانی ها از حوادث اخیر طرابلس و اینکه آیا برای میانجیگری بین لبنان و سوریه اقداماتی صورت گرفته است، یا خیر؟اظهار داشت : روابط بین لبنان و سوریه به ویژه میشل سلیمان و بشار اسد نزدیک است و نیازنیست که کسی این روابط را به هم نزدیک کند.

"سلیمان فرنجیه" تاکید کرد: من آماده ام که نقش میانجی را بین سعد الحریری و بشار اسد ایفا کنم.

وی درباره نشستی که اخیرا با حضور وی بین میشل عون رئیس جریان ملی آزاد ، سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان و نبیه بری رئیس پارلمان این کشور برگزار شد، گفت: تنها به این موضوع بسنده می کنم که دراین دیدار، همه حمایت خود را از میشل عون اعلام کردند.

کد خبر 706007

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha