پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۹ تیر ۱۳۸۷، ۱۲:۳۶

وزیر نفت خبرداد:

مذاکره با ترکیه برای افزایش حجم صادرات گاز

مذاکره با ترکیه برای افزایش حجم صادرات گاز

وزیر نفت از مذاکرات دو کشور ایران و ترکیه برای افزایش حجم صادرات گاز طبیعی به این کشور برای زمستان امسال خبرداد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شرکت ملی گاز ایران، غلامحسین نوذری گفت: در نشست اخیر کشورهای وارد کننده و صادر کننده نفت که در شهر جده عربستان برگزار شد، مذاکراتی برای مشارکت هرچه بیشتر دو کشور در بخش گاز طبیعی انجام گرفت.

وزیر نفت افزود: ساخت یک رشته خط انتقال گاز طبیعی از پارس جنوبی تا مرز بازرگان، تامین گاز مورد نیاز ترکیه و انتقال بخشی از گاز میدان پارس جنوبی از خاک ترکیه به کشورهای اروپایی نیز از دیگر محورهای مذاکرات دو کشور در بخش گاز بوده است.

وی تصریح کرد: همچنین مذاکره هایی با این کشور برای توسعه فازهای 23 و 14 میدان گازی پارس جنوبی انجام گرفته است.

نوذری در رابطه با آزاد سازی کامل قیمت گوگود درداخل کشور، گفت: قیمت گوگرد در داخل کشور آزاد شده اما به منظور آسیب ندیدن صنایع داخلی، بخشی از گوگرد به صنایع داخل با قیمت یارانه ای عرضه می شود.

وی تاکید کرد: فروش داخلی گوگرد به صنایع براساس مجوز صورت می گیرد و برنامه داریم بدون آسیب دیدگی به صنایع تولیدی داخل کشور قیمت گوگرد را آزاد کنیم.


 

کد خبر 707550

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha