۱۸ تیر ۱۳۸۷، ۱۵:۱۱

سه درصد کودکان و نوجوانان کشور تحت پوشش کانون پرورش فکری هستند

گرگان - خبرگزاری مهر: معاون فرهنگی کانون پروش فکری کودکان و نوجوانان کشور گفت: سه درصد کودکان و نوجوانان تحت پوشش این کانونها در کشور قرار دارند.

صدرالله اسعد بیگی در گفتگو با خبرنگار مهر در گرگان اظهار داشت: در مجموع یک میلیون کودک و نوجوان در 750 کانون پرورش فکری ثابت و سایر کشور عضویت دارند.

وی خاطرنشان کرد: افزایش این شمار مراکز به دلایل مختلف از جمله هزینه های جاری و پرسنلی در سالهای اخیر متوقف شده است. 

اسعدبیگی عنوان کرد: اکنون دو هزار مربی فرهنگی و هنری در کانونهای پرورش فکری کودک و نوجوان کشور فعالیت دارند.

وی از برگزاری دوازدهمین جشنواره بین المللی قصه گویی طی زمستان امسال در اصفهان خبر داد و گفت: این جشنواره با محور قصه های مذهبی در شب یلدای سال جاری برگزار می شود و فراخوان شرکت درآن  اکنون بر روی سایت این کانون قرار دارد.

به گفته اسعد بیگی، این جشنواره در سه بخش بین المللی، ملی و درون سازمانی و در قالب ارائه مقاله و نشستهای تخصصی برگزار خواهد شد.

وی تصریح کرد: در بخش ملی نیز علاقمندان می توانند آثار و مقالات خود را برای شرکت در این جشنواره ارسال کنند و بخش درون سازمانی این جشنواره نیز در سه مقطه استانی، منطقه ای و کشوری انجام می شود.

معاون فرهگی کانون پرورش فکری کودک و نوجوان کشور، برگزاری جشنواره تئاتر عروسکی در سه بخش استانی، منطقه ای و کشوری  از دیگر برنامه های سال جاری درون سازمانی این کانون پروش فکری کشور بوده که آبانماه امسال در یکی از استانهای کشور برگزار می شود.

وی ادامه داد : مرحله منطقه ای این جشنواره، تابستانی امسال در پنج منطقه کشور برگزار می شود.

کد خبر 712808

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha