۱۸ تیر ۱۳۸۷، ۱۵:۳۹

در جلسه امروز شورای شهر؛

جزئیات روند احداث ساختمان فروریخته در سعادت آباد تشریح شد

جزئیات روند احداث ساختمان فروریخته در سعادت آباد تشریح شد

رئیس کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر تهران، در گزارشی به تشریح حادثه ریزش ساختمان "مهرسیما" در منطقه سعادت آباد پرداخت.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر حمزه شکیب در جلسه امروز شورای شهر تهران با اشاره به اسناد و مدارک موجود در پرونده احداث این ساختمان، افزود: این ساختمان که پروانه ساخت آن در سال 70 صادر شده است، در ابتدا قرار بود در 4 طبقه شامل 12 واحد مسکونی و در 1254 متر مربع مساحت بنا شود.

وی گفت: در تاریخ 18/8/71 درخواست جدیدی مبنی بر افزودن یک طبقه زیرزمین صورت می گیرد که در نتیجه تعداد طبقات این ساختمان به 5 طبقه افزایش می یابد.

عضو شورای شهر تهران با اشاره به گزارش مهندس ناظر این ساختمان در 20/3/73 مبنی بر عدم خلاف در احداث این ساختمان و تایید نقشه های محاسباتی در 19/7/76، افزود: در 20/7/76، به دنبال شکایت همسایه از احتمال خسارت دیدن ساختمان آنها به دلیل تخلف در احداث ساختمان مذکور، مالک ساختمان تعهد محضری می دهد مبنی بر اینکه اگر اضافه تراکم موجب بروز خسارت به همسایه شود، نسبت به تخریب اضافه بنا اقدام کند.

وی، از نامه دستور تغییر نقشه ساختمان شامل دو طبقه زیرزمین، یک طبقه همکف و 7 طبقه روی همکف جمعا 10 طبقه و 32 واحد مسکونی در 5466 مترمربع مساحت در 3/8/76 خبر داد و گفت: همسایه ها یک بار دیگر در سال 78 شکایتی را در خصوص ایجاد خسارات به ساختمانهایشان مطرح ساختند.

شکیب ادامه داد: در سال 79 تایید برگ اتمام عملیات ساختمانی توسط مهندس ناظر صورت گرفت و پایان کار نیز در 6/11/79 برای ساختمان مورد اشاره صادر شد.

رئیس کمیسیون عمران شورای شهر تهران از گزارش نشست و ریزش قسمت جنوب شرقی ساختمان در سال 83 خبر داد و گفت: در 5/5/78 و قبل از صدور پایان کار و بعد از اتمام اسکلت، دادگاه حکم دستور موقت منع ادامه عملیات ساختمانی تا پایان رسیدگی به اصل دعوی را صادر کرده بود و نظر کارشناس رسمی دادگستری نیز به طور صریح و شفاف در این خصوص آمده بود که اطمینانی به مقاومت این ساختمان نیست.

به گفته شکیب، در 14/4/79 و در پی اعتراض مالک به حکم داده شده مبنی بر اینکه نشست ساختمان بر اثر آب قنات یا چاه بوده است، از سوی کارشناس قضائی رد شد.

وی افزود: در 19/10/86، شهرداری منطقه 2 با ارسال نامه ای به سرپرست دادسرای ناحیه 7 تهران، صدور رای رفع خطر ملک را درخواست می نماید و کمیته تخصصی رفع خطر مدیریت بحران نیز در تاریخ 20/1/87 رای به تخریب کامل ساختمان می دهد.

رئیس کمیسیون عمران شورای شهر تهران، با اشاره به مستندات موجود در پرونده احداث این ساختمان، خواستار پیگیری موضوع برای مشخص شدن مقصران اصلی این حادثه شد.

کد خبر 712984

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha