پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۶ مرداد ۱۳۸۷، ۱۷:۱۲

جداول معابر شرق تهران ترمیم شد

جداول معابر شرق تهران ترمیم شد

معاون فنی و عمرانی شهرداری منطقه 4 تهران، از نصب و ترمیم جداول معابر سطح منطقه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مهندس جواد میرزاقلی افزود: این کار با هدف جلوگیری از آبگرفتگی سطح معابر و هدایت آبهای سطح، با هزینه بالغ بر 10 میلیارد ریال صورت گرفت.

وی، به ترمیم و نصب جداول خیابانهای فرشید، جعفریان، سراج، شمیران نو، یکم غربی و... اشاره کرد و گفت: کل عملیات انجام شده در این پروژه شامل جدول گذاری به میزان 17300 متر طول تک جدول و مرمت تک جدول به طول 105 متر، احداث کانیو به طول 32 هزار متر، تخریب نهر و جدول قدیمی به طول 4950 متر، بوده است.

میرزاقلی همچنین از احداث دیوار حائل در معابر سطح منطقه با هزینه ای بالغ بر سه میلیارد ریال خبر داد و افزود: این کار به منظور جلوگیری از خطرات ناشی از احتمال ریزش خاکریزهای کناری، رانش خاک، پرتگاه خطرناک، تصادفات وسایل نقلیه و تردد بهینه آنها در مجاورت پرتگاههای درون شهری، احداث شده است.

کد خبر 723135

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha