به گزارش خبرگزاری مهر، تفاهمنامه مشترک میان وزارت آموزش و پرورش و سازمان آموزشهای فنی و حرفهای با حضور وزرای کار و امور اجتماعی و آموزش و پرورش در وزارت کار منعقد شد.
در این مراسم وزیر آموزش و پرورش طی سخنانی این تفاهم نامه را ظرفیت سازی برای توسعه آموزش های فنی و حرفه ای دانست و یاد آور شد در حال حاضر هیچ محدودیتی برای ادامه تحصیل دانش آموزان از سوی ما اعمال نمی شود .
علی احمدی با اشاره به تحول در بحث مشاوره اظهار کرد: باید در مدارس مشاورهها را بیشتر کرد و دانشآموزان علاوه بر جنبه تحصیلی در جنبههای شغلی و مهارتهای زندگی نیز مشاوره شوند.
وی در حاشیه این مراسم عنوان کرد: امروز فرصت خوبی حاصل شد تا وزارتخانههای کار و آموزش و پرورش در راستای پاسخگویی به نیازهای حال و آینده جامعه در زمینه مهارت تفاهم نامه ای را انعقاد کنند.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به وجود خلاءهایی در حوزه کار و مهارت در کشور بیان کرد: سهم آموزشهای فنی و حرفه ای در آموزش و پرورش پایین است و این در حالی است که در برنامه چهارم این سهم 45 درصد پیشبینی شده است.
علی احمدی با اشاره به نوسازی هنرستانها و مراکز کار و دانش اظهار کرد: شرایطی نیز فراهم شده که دانشآموختگان ما از تسهیلات وزارت کار بهرهمند شوند و آموزشهای مهارت کشور تنها برای نیازهای کار داخلی نباشد بلکه بازار کار کشورهای منطقه نیز در نظر گرفته شود.
همچنین در این مراسم وزیر کار و امور اجتماعی با تاکید بر توسعه آموزشهای فنی و حرفهای در آموزش و پرورش عنوان کرد: 35 درصد از مجموعه دانشآموزان از آموزشهای فنی بهرهمند میشوند و به عبارتی سهم آموزش و پرورش از آموزشهای فنی تنها 35 درصد است که امیدواریم با همکاریهای وزارت آموزش و پرورش و دستگاههای دیگر این سهم به 75 درصد ارتقا پیدا کند.
جهرمی تصریح کرد: بحث در این نیست که ما برای وزارت آموزش و پرورش تکلیفی تعیین کنیم اما باید شرایط به گونهای شود که فردی که از هنرستان فارغ التحصیل میشود، مدرکش مطابق با استانداردهای سازمان آموزشهای فنی و حرفهای باشد.
نظر شما