پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۹ مرداد ۱۳۸۷، ۱۰:۱۲

11259 نفر روز در فعالیتهای سازندگی جهاد کشاورزی لرستان شرکت می کنند

خرم آباد - خبرگزاری مهر: مدیر ترویج سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان گفت: با توجه به اعتبارات استانی در سال جاری بیش از 11 هزار و 259 نفر روز از جوانان در فعالیتهای سازندگی این سازمان شرکت خواهند کرد.

مصطفی کشوری در گفتگو با خبرنگار مهر در خرم آباد اظهار داشت: این تعداد جوان در فعالیتهای سازندگی از جمله آبخیزداری و مرتعداری، باغبانی، زراعت، شیلات، دام و دامپروری با این مدیریت همکاری می کنند.

وی عنوان کرد: همچنین در سال جاری تعداد 12 هزار و 930 نفر از بهره برداران بخشهای زراعت، باغبانی، دامپروری و همچنین تعداد سه هزار و 110 نفر از زنان روستایی و عشایری در دوره های آموزشی این مدیریت شرکت خواهند کرد.

مدیر ترویج سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان یادآور شد: دوره های آموزشی فنی و حرفه ای غیر رسمی به تعداد دو هزار و 400 نفر، ایجاد 326 هکتار مزارع نمایش طرح تسریع انتقال یافته ها، برگزاری بازدیدهای ترویجی بهره برداران بخش کشاورزی با یک هزار و 805 نفر، انتخاب تعداد 100 نفر به عنوان کشاورزان برتر از جمله فعالیتهای این مدیریت در سال جاری است.

کشوری بیان داشت: برای این مجموعه فعالیتها در سال جاری اعتباری بالغ بر 500 میلیون تومان از محل اعتبارات استانی هزینه خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: در رابطه با تخصیص اعتبارات ملی توسط این مدیریت تعداد 53 دوره فنی و حرفه ای مهارتی با 60 میلیون تومان اعتبار و با یک هزار و 120 نفر آموزش پیشنهاد شده است.

مدیر ترویج سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان یادآور شد: سال گذشته در این زمینه تعداد 23 دوره آموزشی با 600 نفر نیرو و با اعتباری بالغ بر 30 میلیون تومان توسط این مدیریت در سطح استان برگزار شد.

کد خبر 729342

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha