پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۸ مرداد ۱۳۸۷، ۱۱:۴۹

جلیلی :

ایران برای تامین امنیت منطقه قفقاز تلاش می کند

ایران برای تامین امنیت منطقه قفقاز تلاش می کند

آرمن موسسیان وزیر انرژی ارمنستان صبح امروز ( دوشنبه ) با نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورایعالی امنیت ملی دیدار و گزارشی از آخرین تحولات منطقه را به اطلاع وی رساند.

به گزارش خبرگزاری مهر ، در این دیدار دکتر سعید جلیلی با اشاره به این که روابط ایران با کشورهای منطقه بویژه ارمنستان راهبردی است تاکید کرد : جمهوری اسلامی ایران برای کاهش مشکلات مردم منطقه از هیچ کوششی دریغ نخواهد کرد .

 آرمن موسسیان وزیر انرژی ارمنستان نیز با اشاره به نقش جمهوری اسلامی ایران در ترتیبات امنیتی منطقه از حمایت جمهوری اسلامی ایران از کشورهای منطقه قفقاز در شرایط سخت و بویژه ارمنستان تشکر کرد.

کد خبر 734139

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha