۲۸ مرداد ۱۳۸۷، ۱۴:۰۵

سالانه هشت هزار ترخیص از گمرکات هرمزگان نظارت می شود

بندرعباس - خبرگزاری مهر: معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: سالانه بیش از هشت هزار ترخیص مواد غذایی و بهداشتی از گمرکات استان هرمزگان مورد نظارت و بازرسی بهداشتی قرار می گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر در بندرعباس، دکتر آذرم آذرمی پیش از ظهر امروز در نشست خبری اظهار داشت: معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در قالب سه اداره نظارت بر غذا، نظارت بر دارو و اداره آزمایشگاههای مواد غذایی مشغول فعالیت است که با توجه به سهم بیش از 50 درصدی صادرات و واردات هرمزگان در کشور رسالت این معاونت بسیار خطیر و در عین حال مهم ارزیابی می شود.

وی گفت: در سال 85 معادل 5/1 میلیارد دلار و در سال 86 معادل 2/1 میلیارد دلار واردات مواد غذایی به کشور مورد نظارت معاونت دارو و غذای دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان قرار گرفته که در سال 86 شمار محموله های برگشتی 15 مورد و در سال 85 معادل 20 محموله بوده که بواسطه عدم وجود استانداردهای لازم مرجوع شده است.

آذرمی به طرحهای متعدد در دست اجرای معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان اشاره کرد و گفت: طرح ارزشیابی داروخانه بر اساس شاخصه های همچون حضور مداوم مسئول فنی، نظافت داروخانه، جدا بودن محل تهیه داروهای ساختگی، استاندارد بودن بخشهای ساختمانی و مواردی از این دست، در حال اجراست که به زودی به پایان خواهد رسید.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان ادامه داد: حذف جوش شیرین از نان تولید شده توسط نانوایی ها، غنی سازی آرد تولیدی در استان با آهن، نظارت بر عرضه شیر مدارس، طرح PMS با هدف بررسی مواد غذایی نمونه گیری شده از مراکز عرضه از دیگر طرحهای اجرایی این معاونت در حال حاضر است.

وی به اعتبار بیش از یک میلیارد و 500 میلیون ریالی اختصاص یافته به تجهیز آزمایشگاه این مرکز اشاره کرد و گفت: با تلاشهای گسترده علمی صورت گرفته در کشور و رشد چشمگیر تواناییهای محققان کشورمان در تامین و تهیه بسیاری از داروها در داخل کشور، بازار دارویی استان با مشکل خاصی مواجه نیست.

آذرمی گفت: 75 داروخانه دولتی و خصوصی در استان مشغول فعالیت هستند که بصورت مداوم بر عملکرد آنها نظارت وِزه صورت می گیرد و در حال حاضر هیچ بازار غیر رسمی عرصه دارو در استان وجود ندارد.

وی گفت: بر اساس آخرین آمار موجود، شمار بیماران خاص که به صورت ویژه داروهای موردی از معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی دریافت می کنند بیش از یکهزار و 900 نفر است که بیماران تالاسمی 1352 نفر، بیماران ام اس 143 نفر، بیماران هموفیلی 94 نفر، بیماران دیالیزی 259 نفر و بیماران پیوندی 143 نفر است. 

کد خبر 734168

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha