جعفر زیرراهی در گفتگو با خبرنگار مهر در بوشهر افزود: با بازنگریهای صورت گرفته در مطالعات سد دشت پلنگ به این نتیجه رسیده ایم که از آب این سد می توان جهت آب شرب نیز استفاده کرد.
وی اظهار داشت: در تحقیقات اولیه کارشناسان بر این عقیده بودند که آب ذخیره شده در پشت سد دشت پلنگ باید به مصرف کشاورزی برسد، اما با مطالعات کامل تر و گسترده تربه این نتیجه رسیده ایم که آب سد یاد شده می تواند به مصرف شرب نیز برسد.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان بوشهر با بیان اینکه تغییر کابری آب مورد استفاده این سد خبری بسیار خوشحال کننده برای مردم استان بوشهر خواهد بود، بیان داشت : با توجه به این که استان بوشهر از استانهایی است که حدود 99 درصد آب شرب آن از خارج استان تأمین می شود، نتایج اخیر بسیار حایز اهمیت می باشد.
زیرراهی با بیان این که سد دشت پلنگ پس از احداث می تواند حدود 50 درصد آب شرب استان را تأمین کند، ابراز داشت: با احداث این سد، بسیاری از مشکلات تأمین آب شرب استان رفع می شود.
وی با اشاره به این که با احداث این سد، آب شربی در حدود50 میلیون متر مکعب تولید خواهد شد تصریح کرد : همچنین آب قابل تنظیم سد مذکور حدود 68 میلیون متر مکعب است.
وی ابراز امیدواری کرد با احداث این سد بتوان در جهت آبرسانی مطلوب به شهروندان استان بوشهر گام های مهمی برداشت. سد دشت پلنگ در در شهرستان دشتی و در منطقه ای به همین نام قرار دارد.
نظر شما