پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۳، ۱۲:۴۲

خرازي در ديدار با نخست وزير مغرب :

ايران براى همكارى با كشورهاى جنوب به ويژه كشور مغرب، اهتمام دارد

سيد كمال خرازى وزير امور خارجه ايران كه در مغرب به سر مي برد ، در ديدار با ادريس جطو نخست وزير اين كشور درباره روابط دوجانبه و اوضاع منطقه بحث و تبادل نظر كرد.

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از اداره كل اطلاعات و مطبوعات وزارت امور خارجه، در اين ديدار دوطرف با ابراز رضايت از پيشرفت روابط دو كشور، ديدگاه ها و مواضع دو كشور را نسبت به موضوعات مهم بين المللي  بسيار نزديك توصيف كردند.

كمال خرازى وزير امورخارجه با تشريح دستاوردهاى اقتصادى و صنعتي جمهوري اسلامي ايران گفت: جمهورى اسلامي ايران براى همكارى با كشورهاى جنوب بويژه كشور مغرب اهتمام دارد و تصميمات بسيار خوبي براى گسترش روابط اقتصادى بويژه تحرك بيشتر بخشهاى خصوصي و شركتهاى دوطرف اتخاذ كرده است .

خرازي از انرژى نفت و گاز، ماهيگيرى و شيلات به عنوان زمينه هاى موثر و مناسب روابط دو كشور نام برد.
ادريس جطو نخست وزير مغرب نيزدر اين ديدار گفت : دولت مغرب اهميت زيادى براى گسترش روابط پايدار با ايران قائل است و اين سفر گام مهمي در توسعه روابط ميان دو كشور است .

نخست وزير مغرب ظرفيتهاى اقتصادى و تجارى دو كشور را بسيار گسترده خواند و برسرمايه گذارى مشترك تاكيد كرد.
ادريس جطوتصريح كرد: مغرب و ايران داراى جايگاه پراهميتي در مناطق خود هستند و روابط آنها موجب تقويت بيشتر منطقه مديترانه و خليج فارس و درياى خزر است .

وي افزود :  پيشرفت و رشد قابل توجه جمهورى اسلامي ايران  براى جهان اسلام و تقويت آن حائز اهميت است و مغرب علاقمند به استفاده از تجارب ايران بويژه در زمينه هاى سدسازى ، نفت و فرآورده هاى نفتي است .

در اين ديدار، دوطرف بر تبادل هياتهاى فني و كارشناسي براى تقويت بيشتر همكاريهاى اقتصادى ، فرهنگي ، دانشگاهي و مراكز تحقيقاتي  توافق كردند.
کد خبر 77488

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha