۲۹ آبان ۱۳۸۷، ۹:۳۳

در گفتگو با مهر عنوان شد:

صنعت گردشگری لرستان دارای حلقه های مفقوده زیادی است

صنعت گردشگری لرستان دارای حلقه های مفقوده زیادی است

خرم آباد - خبرگزاری مهر: معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان لرستان گفت: در حال حاضر صنعت گردشگری در این استان دارای حلقه های مفقوده زیادی است.

محمد عزیزی در گفتگو با خبرنگار مهر در خرم آباد، اظهار داشت: با وضعیت کنونی که در بخش گردشگری لرستان وجود دارد نمی توان نام صنعت را بر آن نهاد.

وی با تاکید بر اینکه گردشگری نیازمند زیرساخت های متعددی در حوزه های مختلف است، یادآور شد: گردشگری در لرستان دارای حلقه های مفقوده زیادی در بخش های مختلف حمل و نقل، مدیریت شهری و دیگر زیرساخت ها است که باید این امر با همکاری و تعامل میان دستگاههای اجرایی استان جبران شود.

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان لرستان با بیان اینکه اعتبارات موجود در بخش تبلیغات گردشگری در این استان جوابگو نیست، بیان داشت: سال گذشته برای این امر 200 میلیون تومان پیش بینی شده بود که تنها 50 درصد این اعتبار تخصیص یافت.

عزیزی با بیان اینکه اعتبارات موجود در این بخش بسیار ناچیز است و به طور کامل نیز اختصاص نمی یابد، عنوان کرد: در سالجاری نیز برای تبلیغات گردشگری اعتباری معادل 250 میلیون تومان اختصاص داده اند که تاکنون 40 درصد آن تخصیص یافته که این میزان نیز به صورت صد در صدی جذب شده است.                

وی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود با تشریح ویژه گی ای اقلیمی و جاذبه های فرهنگی و گردشگری لرستان، خاطر نشان کرد: لرستان یکی از استان های مطرح در حوزه گردشگری است که هم به لحاظ جاذبه های طبیعی از جمله وجود آبشارهای هفت گانه، تالاب های پلدختر، تنوع آب و هوایی و سایت ها و چشم اندازهای طبیعی و هم به لحاظ تاریخی با پیشینه 40 هزار ساله و سابقه فرهنگی هفت هزار ساله منحصر به فرد است.

این مسئول لرستان را بهشت ناب باستان شناسان نامید و افزود: مفرغهای لرستان با سابقه غنی و پیشینه تاریخی در سراسر دنیا شناخته شده است.

وی با اشاره به اینکه لرستان به عنوان سرزمین مفرغ و ترانه و بلوط شناخته شده است، افزود: با توجه به فعالیت های چند سال اخیر در بحث زیرساخت های گردشگری بیش از 10 پروژه به بهره برداری رسیده است.

عزیزی با اشاره به اضافه شدن 400 تخت به مجموع تخت های واحد های اقامتی استان ابراز امیدواری کرد: تعداد تخت های فعال استان به بیش از یک هزار و 100 تخت برسد.

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان لرستان با تاکید بر اینکه وضعیت موجود با توجه به میزان گردشگر مراجعه کننده به لرستان جوابگو نیست، ادامه داد: در حال حاضر 50 پروژه در حوزه زیرساخت های گردشگری در لرستان در دست اجرا است که امید می رود با بهره برداری از این پروژه های چهره زیرساخت های گردشگری این استان ظرف دو سه سال آینده استاندارد شود.

وی آمار اشغال هتل های لرستان را در طول سال 60 درصد عنوان کرد و افزود: این آمار در فصل های بهار و تابستان به بیش از 70 درصد می رسد.

عزیزی همچنین به احداث کمپینگ ها در سطح شهرهای لرستان اشاره کرد و بیان داشت: مسیر های 33 گانه گردشگری لرستان در قالب یک هزار و یک مسیر کشوری شناسایی شده است.

وی به برنامه های حوزه گردشگری سازمان میراث فرهنگی برای نهادینه کردن سفر در بین خانواده های ایرانی اشاره کرد و یادآور شد: در لرستان نیز این امر به طور جدی پیگیری می شود تا این استان به عنوان یکی از مقاصد سفر کمتر شناخته شده به همه مردم معرفی شود.

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان لرستان با اشاره به شناسایی یکصد سایت طبیعی، تاریخی و فرهنگی در لرستان، ادامه داد: به طور مثال دریاچه گهر در لرستان به طور میانگین سالانه پذیرای بیش از 50 هزار گردشگر و همچنین آبشارهای لرستان پذیرای بیش از 80 هزار طبیعت گرد هستند.

وی همچنین از واگذاری بحث نظارت و استانداردسازی به بخش خصوصی خبر داد و بیان داشت: به زودی مجموع فعالیت های مرتبط با زیرساخت های گردشگری در لرستان طبقه بندی می شود.

لرستان نیازمند جهش در بخش زیرساخت های گردشگری است

معاون گردشگری میراث فرهنگی لرستان

عزیزی با بیان اینکه بنا به سند چشم انداز باید ایران تا افق 1400 پذیرای 20 میلیون گردشگر خارجی باشد، افزود: با توجه به اینکه بخشی از این گردشگران نیز لرستان را انتخاب خواهند کرد باید جهش بزرگی در بخش زیرساخت های گردشگری در این استان صورت گیرد.

این مسئول با تاکید بر ضرورت آموزش های عمومی برای مردم در حوزه گردشگری، خاطر نشان کرد: با توجه به آمار 70 میلیون نفر سفری که در طول نوروز امسال در کشور صورت گرفت تخمین زده می شود که لرستان پذیرای 3 میلیون مسافر در این ایام بوده است و با توجه به این روند لرستان باید در افق سند چشم انداز آمادگی پذیرایی از حدود یک میلیون گردشگر خارجی را داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه تا سال 84 تنها 600 تخت اقامتی فعال در لرستان وجود داشت، عنوان کرد: در سالهای اخیر 400 تخت به این مجموعه اضافه شده که امید می رود با افتتاح 50 پروژه در دست اجرا دو هزار تخت ظرف دو سه سال آینده به این مجموعه اضافه شود.

عزیزی همچنین از افتتاح هتل صخره ای خرم آباد به عنوان یکی از پروژه های مهم این بخش در خرداد ماه سال آینده خبر داد.

کد خبر 785023

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha