پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۷ اردیبهشت ۱۳۸۳، ۱۱:۵۳

عضو هيات علمي پژوهشكده تعليم و تربيت در گفتگو با " مهر " :

انتصاب ها در وزارت آموزش و پرورش ، بر اساس معيارهاي علمي نيست

انتصاب ها در وزارت آموزش و پرورش ،  بر اساس معيارهاي علمي نيست

عضو هيات علمي پژوهشكده تعليم و تربيت با اشاره به اينكه مديريت نيروي انساني در وزارت آموزش و پرورش مشكلات متعددي دارد ، گفت : صاحب نظران بر اين باورند كه در آموزش و پرورش انتصاب ها بر اساس معيارهاي علمي و تخصصي انجام نمي شود ، ملاك هاي ارزشيابي مناسب نيست و الزامي به رعايت ملاك هاي ارزشيابي وجود ندارد.

احد نويدي  در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر با تاكيد بر اينكه نظام شايسته سالاري در وزارت آموزش و پرورش حاكميت ندارد و توزيع فرصت ها درميان كاركنان آموزش و پرورش عادلانه نيست ، افزود : تحقيقات نشان مي دهد كه حدود 94 درصد از معلمان تهران معتقدند كه مديريت نيروي انساني در آموزش و پرورش كه شامل گزينش ، آموزش و نگهداشت نيروي انساني است ، مطلوب نيست و اين امر موجب تنزل موقعيت اجتماعي معلمان شده است.

 

وي با اشاره به اينكه عدم وجود مديريت مطلوب در وزارت آموزش و پرورش كارايي نظام آموزشي را ضعيف كرده است، گفت : نظام آموزش و پرورش ايران نظامي بزرگ و پراكنده است و به همين دليل  امكان مديريت مطلوب ميسر نيست و كارايي نظام همواره پايين مي آيد.

 

عضو هيئت علمي پژوهشكده تعليم و تربيت با اشاره به اينكه عدم مديريت مطلوب در وزارت آموزش و پرورش سبب آسيب پذيري موقعيت شغلي معلمان مي شود ، اظهار كرد : استفاده مناسب از منابع موجود در نظام تعليم و تربيت ، اعمال انضباط شايسته و ايجاد رابطه روشن ميان پاداش و عملكرد ، توزيع عادلانه فرصت ها و پرهيز از اعمال تبعيض در ميان معلمان و به طور كلي ارزشيابي دقيق ، علمي و منصفانه از عملكرد معلمان و تقويت شايستگان موجب افزايش كارايي نظام آموزشي و ارتقاء جايگاه معلمان مي شود.

 

وي گفت :  با اصلاح شيوه هاي گزينش و تربيت معلم و تلاش براي جذب و پرورش معلمان شايسته و با كفايت و اجراي سياست تمركز زدايي و فراهم كردن زمينه مشاركت همه جانبه معلمان در آموزش و پرورش مي توان ضمن افزايش منزلت اجتماعي معلمان ، كارايي نظام آموزشي كشور را افزايش داد.

 

کد خبر 78815

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha