به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، حجت الاسلام حسن امیری ظهر امروز در نشست حوزه روابط عمومی شهرداری بیرجند در خصوص عملکرد کمیسیون ماده 100 اظهار داشت: مالکین اراضی و املاک واقع در شهر یا حریم آن باید قبل از هر اقدام عمرانی یا تفکیک اراضی و شروع ساختمان از شهرداری پروانه اخذ کنند.
به گفته وی، شهرداری می تواند از عملیات ساختمانی ساختمانهای بدون پروانه یا مخالف مفاد پروانه به وسیله ماموران خود اعم از آنکه ساختمان در زمین محصور یا غیر محصور واقع باشد جلوگیری کند.
وی با بیان اینکه کمیسیون ماده 100 از ابتدای تشکیل در محل دادگستری و پس از آن از سال 1366 تاکنون در محل شهرداری بیرجند فعالیت می کند، اظهار داشت: این کمیسیون با نمایندگانی از وزارت کشور، دادگستری و شورای شهر در روزهای زوج برای رسیدگی به تخلفات ساختمانی در داخل و خارج از محدوده شهر تشکیل می شود.
حجت الاسلام امیری تصریح کرد: تخلفات ساختمانی مازاد بر پروانه یا بدون پروانه ساختمانی توسط مالک ساختمان یا اجرائیات شهرداری به این کمیسیون معرفی می شود.
به گفته وی این کمیسیون بعد از بررسی تخلفات رای صادر می کند که توسط دبیرخانه این کمیسیون ابتدا به مالک ساختمان ابلاغ و سپس یک نسخه نیز به شهرداری برای وصول جریمه یا بدهی و اجرای حکم ابلاغ می شود.
وی با بیان اینکه سالیانه حدود یک هزار و 500 پرونده از دایره فنی و شهرسازی شهرداری به این کمیسیون ارجاع می شود، افزود: از این تعداد حدود یک هزار و 300 پرونده منجر به صدور رای جریمه و 200 فقره منجر به صدور رای تخریب و انسداد درب از سوی این کمیسیون می شود.
حجت الاسلام امیری اظهار داشت: دبیرخانه کمیسیون ماده 100 پس از ارسال پرونده های خلافی از طریق دایره فنی و شهرسازی شهرداری به این کمیسیون نسبت به صدور دعوت نامه به افراد برای شرکت در جلسه کمیسیون اقدام می کند و به دنبال آن پس از صدور رای توسط کمیسیون آن را به مالک ابلاغ می کند.
مسئول امور فرهنگی و روابط عمومی شهرداری بیرجند یادآور شد: تشکیل این کمیسیون در محل شهرداری بیرجند به این معنا نیست که این کمیسیون زیر نظارت شهرداری و یا اعضای آن را نمایندگانی از شهرداری بیرجند تشکیل می دهند بلکه شهرداری بیرجند تنها مجری آرای کمیسیون ماده 100 است.
نظر شما