۳ دی ۱۳۸۷، ۱۲:۰۴

در دیداری در تهران مطرح شد؛

درخواست دوما برای حمایت ایران از پروژه‌های انرژی و هواپیماسازی روسی

درخواست دوما برای حمایت ایران از پروژه‌های انرژی و هواپیماسازی روسی

در دیدار رؤسای گروه دوستی پارلمانی ایران و روسیه ضمن تاکید بر تدوین برنامه عمل همکاری های دو مجلس ، نماینده دوما خواستار حمایت هر چه بیشتر مجلس شورای اسلامی از طرح ها و پروژه های در دست اقدام به ویژه در زمینه های نفت، گاز، هواپیما سازی شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی سنایی رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران - روسیه بعد از ظهر دیروز با حافظ صالح اف همتای روسی خود دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار سنایی روابط دو کشور جمهوری اسلامی ایران و روسیه را بسیار خوب و برخوردار از ظرفیتهای مناسب برای گسترش هر چه بیشتر توصیف کرد و گفت: زمینه های حقوقی لازم برای گسترش مبادلات و مناسبات دو کشور در ابعاد مختلف سیاسی، اقتصادی فرهنگی و نظامی فراهم است و باید از ظرفیتهای بالقوه برای بسط همکاریهای مشترک بهره کامل برد.

وی با اشاره به اهمیت گزارش روابط پارلمانی فی ما بین به ویژه گروههای دوستی نیز خاطرنشان کرد: مجلس شورای اسلامی نسبت به توسعه روابط خود با دومای روسیه اهمیت زیادی قائل است و در این راستا قرار است یک برنامه عمل در زمینه گسترش همکاریها و بررسی راههای تعمیق مناسبات تدوین شود.

رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و روسیه از همکاریهای هسته ای و فعالیت در حوزه های نفت، گاز و فنی وصنعتی به عنوان زمینه های مشترک  قابل رشد در همکاریهای دو جانبه نام برد و بر لزوم تاثیرگذاری مجالس دو کشور در اجرایی شدن پروژه های مربوط تاکید کرد.

وی در ادامه گفت: 20 سال از روابط نوین دو کشورمی گذرد و اکنون وقت آن است که راههای تعمیق دراز مدت این روابط بررسی و ارائه شود.

در ادامه این دیدار همچنین حافظ صالح اف، رئیس گروه دوستی پارلمانی روسیه - ایران ضمن ابراز خرسندی از سفر به ایران مناسبات دو کشور در زمینه های مختلف  را بسیار خوب و رو به گسترش خواند و بر استفاده از تمام ظرفیتهای ممکن در جهت ارتقاء سطح همکاریها و روابط فی ما بین تاکید کرد.

وی همچنین گفت : دومای روسیه از گسترش روابط با جمهوری اسلامی ایران درتمامی زمینه ها حمایت می کند و دولت را ترغیب به سرمایه گذاریهای مشترک با جمهوری اسلامی ایران می کند.

وی خواستار حمایت هر چه بیشتر مجلس شورای اسلامی از طرحها و پروژه های در دست اقدام به ویژه در زمینه های نفت، گاز و هواپیما سازی شد.

رئیس گروه دوستی پارلمانی روسیه - ایران همچنین اطمینان داد که روسیه مصمم است نیروگاه اتمی بوشهر را در آینده نزدیک تکمیل کند.

 در این دیدار هاشم زهی و طاهر خانی از اعضای گروه دوستی و پارلمانی نیز حضور داشتند.

کد خبر 804717

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha