به گزارش خبرنگار مهر در کرج، مدیرکل نظارت بر اجرای استاندارد در نشست خبری امروز در جمع خبرنگاران با بیان این مطلب گفت: این میزان گاز مایع توسط 66 شرکت توزیع کننده به وسیله هزار و 300 دستگاه کشنده جاده پیما و 184 دستگاه مخزندار راه آهن به دست مصرف کننده می رسد.
وحید مرندی مقدم در خصوص چالشهای استفاده از این سیلندرها اظهار داشت: یکی از مهمترین چالشهای استفاده از سیلندرهای گاز مایع، تخلیه و بارگیری نامناسب است که این امر در فرسایش این سیلندرها تاثیر زیادی دارد.
وی با اشاره به حوادث احتمالی استفاده از سیلندرهای یادشده ادامه داد: گاز مایع، تنها فرآورده نفتی است که در ظروف تحت فشار و در حجمی گسترده در محل مصرف به مصرف کنندگان می رسد که به دنبال این امر، حوادث آن در بسیاری موارد شدید و خانمان برانداز است و چرخه توزیع را با موارد نگران کننده ای روبرو می کند.
این مسئول افزود: با توجه به خطرات احتمالی یادشده لازم است در زمینه نظارت بر چرخه تولید، توزیع و مصرف سیلندرهای گازی، توجه ویژه ای داشته باشیم تا از خطرات احتمالی جلوگیری شود.
مدیرکل نظارت بر اجرای استاندارد خاطرنشان کرد: البته هفت سال پیش در این زمینه، کمیته نظارت بر بازسازی و جایگزینی شیر و سیلندر تشکیل شد که وجود این کمیته بر بهبود وضعیت شیر و سیلندرها و کاهش حوادث مرگبار آتش سوزیهای گاز سیلندری تاثیر بسیار زیادی داشته است.
نظر شما