۲۱ دی ۱۳۸۷، ۱۱:۲۸

اختصاصی مهر /

کودکان 15 سال به بالای بهزیستی ملزم به یادگیری شغل می شوند

کودکان 15 سال به بالای بهزیستی ملزم به یادگیری شغل می شوند

بر اساس دستورالعمل جدید سازمان بهزیستی تمامی کودکان تحت پوشش مراکز بهزیستی 15 سال به بالا همزمان با تحصیل خود باید یک شغل و حرفه ای را نیز فرا گیرند.

مدیرکل دفتر شبه خانواده بهزیستی در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد فعالیت گروههای همیار فرزندان ترخیصی بهزیستی گفت: به منظور ایجاد اشتغال و توانمندسازی کودکان، گروههای همیاری ایجاد شده است که در هر گروه نیز 7 نفر حضور دارند.

حمیدرضا الوند از تشکیل 40 گروه همیار در سال گذشته خبر داد و افزود: با توجه به مهارت فنی و حرفه ای و نوع شغلی که این گروهها دارند به آنان کمک مالی می شود که این کمکها به 28 میلیون تومان می رسد.

بر اساس اعلام سازمان بهزیستی همه ساله بالغ بر 1850 تا 2 هزار کودک بدلیل ازدواج، تشکیل خانواده، اشتغال، تحصیل، واگذاری به خانواده جایگزین و... از مراکز بهزیستی می روند.

دختران تحت پوشش مراکز سازمان بهزیستی تازمانی که ازدواج نکرده اند و پسران نیز تا زمانی که خدمت وظیفه را نگذرانده اند از مراکز بهزیستی ترخیص نمی شوند

مدیر کل دفتر شبه خانواده سازمان بهزیستی با اشاره به اینکه گروههای همیار در 19 رشته شغلی فعالیت می کنند، تاکید کرد: فعالیت اقتصادی گروههای همیار براساس بررسی مددکاری کارشناسان بهزیستی هدایت می شود که این رشته ها شامل تاسیس مهد کودک، تولید لباس ، مواد غذایی ، رستوران و... است. بر اساس آخرین آمار منتشر شده از سوی سازمان بهزیستی در حال حاضر 21 هزار کودک تحت پوشش این سازمان قرار دارند و به طور مستمر از خدمات پرورشی و تربیتی خانه کودک و نوجوانان بهره مند می شوند که از این تعداد 11 هزار و 500 کودک به خانواده های جایگزین سپرده شده اند.

الوند درادامه گفت: دختران تحت پوشش مراکز سازمان بهزیستی تازمانی که ازدواج نکرده اند و پسران نیز تا زمانی که خدمت وظیفه را نگذرانده اند ، نمی توانند از مراکز ترخیص شوند.

مدیر کل دفتر شبه خانواده سازمان بهزیستی اظهار به دستورالعمل جدیدی که به منظور توامندسازی فرزندان تحت پوشش بهزیستی صورت گرفته اشاره کرد و اظهار داشت : بر اساس دستورالعمل جدید تمامی فرزندان 15 سال به بالا در هنگام تحصیل باید یک شغل یا حرفه ای را یاد گیرند این امر در راستای توانمندسازی این افراد صورت می گیرد تا در آینده دیگر مشکلی برای اشتغال خود نداشته باشند.

هم اکنون بیش از 439 خانه کودک و نوجوان در استانهای مختلف کشور فعال هستند و بیش از 9 هزار و 500 کودک در این خانه ها زندگی می کنند. از این میان  302 خانه کودک غیر دولتی و به صورت هئیت امنایی اداره می شوند و 7 خانه کودک نیز دولتی است.

کد خبر 812271

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha