پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۷ دی ۱۳۸۷، ۱۳:۲۸

سازمان دامپزشکی خراسان رضوی با کمبود جدی نیرو روبرو است

مشهد - خبرگزاری مهر: معاون دامپزشکی خراسان رضوی گفت: سازمان دامپزشکی خراسان رضوی با کمبود جدی نیرو روبروست.

دکتر خالد خداویری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: واگذاری امور به بخش خصوصی در حال انجام است و سازمان دامپزشکی کشور در این راستا به عنوان یکی از پیشروترین دستگاههاست.

معاون سازمان دامپزشکی خراسان رضوی افزود: تا کنون در صنعت طیور 100 درصد امور دارو و درمان در دامهای بزرگ بیش از 70 درصد مایه کوبی و در کل 100 درصد امور دارو و دام های سنگین به بخش غیر دولتی واگذار شده است.

وی تصریح کرد: در سال جاری هم بازرسی از کارخانجات و مراکز عرضه فرآورده های دامی در قالب شرکتهای ممیزی در بعضی از استانها واگذار و در سایر استانها در حال انجام و واگذاری است.

خداویردی با اشاره به کمبود سه هزار نیرو در این سازمان خاطرنشان کرد: سازمان دامپزشکی با کمبود جدی نیرو روبرو است زیرا در زمینه امور نظارتی و حفظ سرمایه دامی و بهداشت عمومی ماموریتها و مسئولیتهای گسترده ای را عهده دار است.

وی تصریح کرد: حفظ و ارتقاء بهداشت عمومی و سلامت مردم در 120 میلیون واحد دامی و یک میلیارد قطعه طیور پرورشی نیز از طریق بازرسی و نظارت بهداشتی 12 میلیون راس دام و 600 میلیون قطعه طیور کشتار شده است.

معاون سازمان دامپزشکی خراسان رضوی افزود :600 واحد کشتارگاهی دام و طیور و کنترل بهداشتی سردخانه ها و 120 کارگاه فراوری آبزیان، یکصد مرکز صورت روده، یک هزار و170 مرکز جمع آوری شیر، بیش از 13 هزار خودروی حمل فرآورده های خامی دامی و بیش از 15 هزار شناور و اسکله های صیادی و کارخانجات خوراک دام، زنجیر نظارت بهداشتی سازمان دامپزشکی از مزرعه تا سفره را تشکیل می دهد.

کد خبر 812574

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha