دکتر عصمت باروتی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: نخستین جشنواره فرهنگی دانشجویان علوم پزشکی به مدت سه روز در اصفهان برگزار می شود و در این مدت دانشجویان با علمای بزرگ اصفهان دیدار خواهند کرد و از مراکز علمی، فرهنگی و تاریخی اصفهان بازدید خواهند داشت.
وی با اشاره به آثار ارسال شده از سوی دانشجویان علوم پزشکی سراسر کشور به این دوره از جشنواره با مطلوب توصیف کردن میزان استقبال دانشجویان از این جشنواره خاطرنشان کرد: جشنواره در 4 بخش ادبی، هنری، معارف و نشریات دانشجویی برگزار شده است.
باروتی اضافه کرد: یک هزار و 145 اثر از 45 دانشگاه علوم پزشکی شامل شعر، داستان کوتاه و فیلم نامه به بخش ادبی جشنواره ارائه شده است.
وی در خصوص آثار ارائه شده به بخش هنری جشنواره فرهنگی دانشجویان علوم پزشکی گفت: 3 هزار و 349 اثر در حوزه های خوشنویسی، طراحی، کاریکاتور، نقاشی، فیلم کوتاه و عکس به دبیرخانه جشنواره ارائه شد که به دلیل استقبال قابل توجه دانشجویان و محدودیت اعطای جوایز به سه اثر برگزیده، بخش عمده ای از این آثار در چند گالری در زمان جشنواره به نمایش گذاشته می شوند.
معاون دانشجویی و امور فرهنگی وزارت بهداشت اضافه کرد: در بخش معارف نیز که در زمینه های اذان، دعاخوانی و مجری گری برگزار می شود نیز 176 اثر ارائه شد.
وی اضافه کرد: در بخش نشریات دانشجویی نیز 292 اثر از نشریات 45 دانشگاه علوم پزشکی سراسر کشور به این دوره از جشنواره ارائه شده است که در نهایت نشریات در حوزه های علمی، سیاسی، صنفی، ادبی، هنری و اجتماعی به رقابت می پردازند.
باروتی خاطرنشان کرد: برای اولین بار جایزه شهید علم الهدی نیز به همراه تندیس ویژه به نشریات برتر اعطا می شود. نشریات در حوزه های تخصصی نیز جوایزی را دریافت خواهند کرد.
وی با اشاره به روند داوری آثار ارسالی به دبیرخانه نخستین دوره جشنواره فرهنگی دانشجویان علوم پزشکی گفت: از اساتید برجسته دانشگاهی برای هر حوزه جهت داوری آثار دانشجویان بهره گرفته شده است و آثار به گونه ای برای داوران ارسال شده که هیچ شناسنامه ای از اثر مشخص نباشد و هیچ گونه شائبه ای در داوری ایجاد نشود.
معاون وزیر بهداشت در خصوص حضور دانشجویان در این دوره از جشنواره فرهنگی دانشجویان علوم پزشکی گفت: کارگاه نشریات دانشجویی برای سه نفر مدیرمسئول و سردبیران نشریات دانشجویی هر دانشگاه برگزار می شود و همچنین 45 دانشگاه علوم پزشکی با برپایی غرفه هایی در این جشنواره به ارائه آثار علمی، فرهنگی و آداب و رسوم منطقه خود می پردازند.
وی تاکید کرد: پیش بینی می شود 500 تا 700 دانشجو به همراه مدیران فرهنگی و امور دانشجویی و همچنین مهمانان ویژه در این جشنواره حضور پیدا کنند.
باروتی اظهار داشت: تدابیری اندیشیده می شود که فراخوان دوره بعدی جشنواره زودتر اعلام شود تا دانشجویان فرصت بهتری برای خلق آثار داشته باشند و همچنین در دوره بعدی زمینه سازی برای بروز خلاقیت های ادبی و هنری با زمینه دیجیتال از جمله پیامک، بلوتوث، وبلاگ و غیره فراهم می شود.
نظر شما