به گزارش خبرنگار مهر، این نشست با حضور محمد احمدی، مهدی دیلمی، یعقوب غفاریان، سیدعلیرضا علویان، شیرین بینا برگزار شد و خطیبی در ابتدای آن گفت: برای تولید چنین فیلمهایی فکر نمیکنم مشکلی وجود داشته باشد. فقط باید تخیل را به کار گرفت تا به نتیجه رسید. خوشبختانه گروهی خوب در این پروژه با ما همکاری کردند و همه کار خود را به نحو احسن انجام دادند.
احمدی تهیهکننده و فیلمبردار "حریم" هم افزود: من شخصا دوست دارم همیشه ژانرهای جدید را در سینما تجربه کنم. به همین دلیل تولید فیلم را قبول کردم. فیلمنامه "حریم" در سینمای ما کمتر تجربه شده است. به عنوان فیلمبردار سعی کردم به ذهنیت خطیبی نزدیک شوم و طبق میزانسن و دکوپاژ او حرکت کنم. در فیلم تلاش شده آن چیزی که کارگردان مد نظر داشته انجام شود.
وی ادامه داد: به عنوان تهیهکننده نیز سعی کردم زیاد در کار کارگردان دخالت نکنم. ما در دل فیلم فضاهایی خاص ایجاد کردیم. به طور نمونه روستایی که انتخاب شده یک فضای سوررئال دارد و معمولی نیست. البته مهدی دیلمی طراح صحنه و لباس نیز برای این لوکیشنها زحمت زیادی کشیده است.
خطیبی هم درباره صحنههای ترسناک "حریم" گفت: ما نمیخواستیم مخاطب را یکباره بترسانیم. بیشتر دوست داشتم یک خوفی در تماشاگر ایجاد شود. دلهرهای که مخاطب از دیدن فیلم دارد باارزشتر از این است که در لحظه بترسد. بینا یکی از بازیگران "حریم" هم از نتیجه فیلم اظهار رضایت کرد.
در ادامه کارگردان درباره استفاده از لوکیشن جنگل گفت: داستان این ژانرها اصولا در شب میگذرد و میدانید که جنگل در روز ترس ندارد، بلکه حضور در آن لذتبخش است. اما در شب باعث ترس مخاطب میشود. ما برای گرفتن صحنههایی از این فیلم به وسایل و تکنیک خاص نیاز داشتیم که متاسفانه در سینمای ایران نداریم و معتقدم جنگل مکانی مناسب برای این گونه فیلمهاست.
در ادامه مهدی دیلمی طراح صحنه و لباس فیلم گفت: ما سعی کردیم روی ترسناک بودن فیلم زیاد مانور ندهیم. آدمهایی که شما در فیلم "حریم" میبینید با افراد معمولی فرق ندارند. اما سعی شده در لوکیشنها و لباس افراد نوعی یکدستی وجود داشته باشد.
در انتها احمدی درباره مخاطب "حریم" گفت: فکر میکنم عامه مردم به دیدن فیلم بروند و حریم با توجه به فضایی که دارد قطعا مخاطب خاص خود را خواهد داشت. این فیلم سطحی نیست و ما سعی کردیم اثری صادقانه به تصویر بکشیم.
نظر شما